HondaNsr 0 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nsr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Cao ja sam Bojan. Iz beograda sam , tacnije opstina Barajevo! Posedujem Hondu NSR 125 1990 god , za koji dan ce biti godinu dana kako je imam... Jako volim motore i volim dosta da ucim o njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bojane! Ako mozes kratko kako ide ta honda koliko moze maksimalno koliko trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaNsr 0 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nsr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi... idi solidno za njenu kubikazu... ja sam je vozio 140 u petoj , msm da moze jedno 155 da razvije... ali trebao bi negde da izadjem na auto put.. ovo je sve vozeno po lokalu... a trosim iznad 5 l ... kad je vozis normalno 80-90 ... ne ide iznad 5 , a kad je cepas uvlacis u crveno idi i do mozda cak 7 l... ali zadovoljan sam trenutno sam njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi... idi solidno za njenu kubikazu... ja sam je vozio 140 u petoj , msm da moze jedno 155 da razvije... ali trebao bi negde da izadjem na auto put.. ovo je sve vozeno po lokalu... a trosim iznad 5 l ... kad je vozis normalno 80-90 ... ne ide iznad 5 , a kad je cepas uvlacis u crveno idi i do mozda cak 7 l... ali zadovoljan sam trenutno sam njom Za 125 kubika super.Hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...