11zodiac11 10 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Prince 125cc ? Utisci, mane hvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26903-sprint-princ-250-jinlun-250-5-i-princ-125jinlun-125-11/page__st__1400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Премало снаге, дечије болести ако је нов, често одвијање шрафова и тандркање. Поред наведеног, све остало је коректно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motocikl kupikaze preko 50cc koji sam posedovao ali nije se dugo zadrzao kod mene jer nisam imao polozeno tada a trebao mi je motor za voznju po gradu, udoban motor poprilicno, lepo ide, malo trom, nije mogao da predje 90 kmh, ali sa koliko se secam 9ks i 125 cc sasvim korektno i naravno zaboravis kad si nasuo gorivo, posle njega sam imao derbi malossi gprr 50, koji je imao problem sa strujom pa je popravka kostala skoro trecinu cene motora, posle njega apriliu rs 50 (dzepna raketa) sve dok ne dodje do uzbrdice onda ces brze da je izguras nego da se popenjes sa njom, trenutno imam apriliu rs125 racing, vuce kao blesava max koji sam je vozio nesto preko 150kmh, s'tim da trosi kao da joj je supalj rezervoar od 6 do 9 l na 100km, kad sve saberem i oduzmem, koliko sam imao ulaganja, nerviranja, guranja svih motora koje sam ovde naveo, najradije bih se vratio na princa (jednom mi je samo presisao i pukao mi je jednom sraf na poluzi menjaca to je sve od kvarova za nekih godinu dana), doduse sad mozda sa vecom kubikazom, tako da cu sledece sezone definitivno da se vratim kosookoj braci verovatno pulser ili princ od 250cc. Vozi ga lepo, redovno odrzavaj i neces imati problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Prince 125cc off road? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Off road? XD par puta sam isao po makadamu i po livadi ali deeeefinitivno nije za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...