DjBikers 0 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih vozace kroserica ili ljude koji znaju neki cetvorotaktni kros, posto ja sad trazim da kupim pa nzm koji ima a da bude do 350 cc ,moze i 400cc.. Posto ja zivim na selu pa vise volim voznju po planini nego po aslfaltu... Moze i neki supermoto.... Hvala unapred... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 12, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ti preporucio neki hard enduro.(moguca registracije,manji troskovi odrzavanja,.. a snage ima i vise nego sto treba..) Ako ipak uzimas full cross povedi racuna o masini,zadnjem amortizeru,vilama..dosta skupe stavke. I iz iskustva ti kazem da ti preko 250cc nista netreba. Ni iz njega sem na stazi ne mozes da izvuces maksimum. Srecna kupovina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjBikers 0 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan PA ja ne bih full cross.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan FULL CROSS je kroserica, ostalo sto nazivas krosericom nije kroserica, nego enduro motor tebi bi valjao drz400, jeftino odrzavanje, ima dovoljno snage, nema da brines a nisi kazao kojim budzetom raspolazes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što offujem, ali da li stvarno imaš 12 godina kao što si napisao ili..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam obracao paznju na to ako stvarno imas, dizi ruke od mx motora 250cc ili nekog jaceg, ubice te nadji neki mx85cc i cepaj to dok te ne smori, a nece veruj mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 13, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj podforum sluzi iskljucivo za predstavljanje clanova. Napisi ovde koju rec o sebi, a strucna pitanja postavljaj u odgovarajucim podforumima. Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjBikers 0 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan ZA ovu temu se stvarno izvinjavam ,posto nisam znao gde da pronajdem da postavim temu ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjBikers 0 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno imam 12 god. ali sam visok 170 cm. ,i ima 74 kg....Ja bih vise neki 200 ,250 cc motor posto sam se tako dogovorio sa ocem.... Ali da nije previse jak....NAjverovatnije cu za sada da uznem Sprint apollo 250,ako ne nadjem neki bolji ,da mi potraje dok ne porastem......A od 350 bih samo uzeo Suzuki dr 350, posto sam ga vozio u selu .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 13, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo pametna odluka za pocetak.. Nek te dobro sluzi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan apolo je sve samo nije kroserica, niti enduro nego supermoto ali, nije lose za pocetak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjBikers 0 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ce da ide i ona nekako valjda.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Apolo je pitom i veoma zahvalan motor, to je u redu... A nema nikave veze sa krosom, kao što Borko kaže. Shvatio sam da planiraš da uzmeš kros preko 250 cc, što je jako za bilo koga, a kamoli početnika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan to sa tvojom kilazom i visinom, nema ama bas nikakve veze ja imam 190cm i 85kg i opet ne znam ni 125cc mx da vozim a kamoli nesto jace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ali Borko sine zato znas da kenjas po forumu za sve pare. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 14, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka Gavrolini, forumima...mnozina 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kupi ti bmx- a kada porastes po godinama onda razmisljaj o nekom motoricu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjBikers 0 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne zelim jaci motor od 250 cc ja bih neki 125 ili 250.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da se ljutis, ali realno Borisa seo si na cross motor jednom u zivotu a nema teme o enduro i cross motorima da ti nesto ne pametujes, odjednom si veliki strucnjak... P.S. obrati paznju malo na recnik!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 14, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da se ljutis, ali realno Borisa seo si na cross motor jednom u zivotu a nema teme o enduro i cross motorima da ti nesto ne pametujes, odjednom si veliki strucnjak... P.S. obrati paznju malo na recnik!!! Nemoj da si grub tako prema Borku strucnjak je on bas planiram da mu odvezem motor na dolivanje kompresije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjBikers 0 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nije bas da sam pocetnik ,ja motor vozim od malih nogu od 7,8 godine pa do danas a poceo sam na mini krosu....A motor vozim do danas....A puno motora sam vozio do danas.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...