Sigeti 5 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio Shark S600, dok sam bio u prodavnici primetio sam da kacige koje kostaju preko 26k i kacige koje kostaju 6k imaju po 4 zvedica na Sharp testu. Gde kod nas mogu da se nadju kacige koje imaju 5 zvezica? Prvenstveno mislim na one najjeftinije, jer mi je sad potrebna kaciga za suvozaca. http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?sharp-make=All&sharp-model=&sharp-type=All&sharp-rating=5&discontinued=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Za HJC, Caberg - Guevara na nbgd, za Arai - opet Guevara ili Motoghost na vračaru za SHOEI - Motoland na DorČolu ili Motoghost, za AGV nemam pojma - Markoni zatvorio radnju u BG, za Marushin (best buy po mom mišljennju) www.svetmotora.com, za Airoh - Kompp u Bataji ili još bolje, Bikerhouse u Tošinom bunaru za Shark i Scorpion - Maxmoment u Karađorđevoj, za Suomy - Mass na Karaburmi ili Motoghost, Mislim da ti je prestrog kriterijum od pet zvezdica. Probaj sa četiri, jer već od tri zvezdice se kacige smatraju jako bezbednim, 4 zvezdice je odlično, a 5 fenomenalno. Kao što rekoh, moj favorit je Marushin, jer za te novce ne može da se nađe ni jedna kaciga od fiberglasa ili trokompozitnih materijala. Drugim rečima, u tom nivou cena su samo termoplastika i polikarbonat koji su rang niže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Svet motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/caberg-konda Cena je od 120 pa do............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Svet motora? To je neki momak koji u svom stanu drži te kacige, sa namerom da jednog dana otvara butik. Ja sam kupio vizir za Marušin od njega, tada mi je i pokazivao šta ima od robe. Treba ga pozvati. Novi Beograd je u pitanju, tačnije Džona Kenedija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, tako to ide, kul! Mogao bih da ga posetim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sigeti 5 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ebm ti Shark, ove Marushin izgedaju nenormalno dobro za te pare, jos su i lakse. Neke stvari se moraju nauciti na tezi nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...