Night Riderr 91 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Reno Laguna 2 sa najacim paketom opreme koji je ugradjivan u taj model (Initiale Paris) jaci i u odnosu na vecinu dosta luksuznijih i skupljih automobila Godina proizvodnje: 2002 Karoserija: Limuzina Gorivo: Dizel Dodatne informacije Kubikaža (cm3): 1900 Snaga (kW / KS): 88 / 120 Kilometraža: 175700 Emisiona klasa motora: Euro 3 Pogon: Prednji Menjač: Manuelni 6 brzina Broj vrata: 4/5 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Strana volana: Levi volan Klima: Automatska klima Boja: Plava Registrovan do: 01.2013. Poreklo vozila: Domaće tablice Sigurnost - Airbag za vozača - Airbag za suvozača - Bočni airbag - Child lock - ABS - ESP - ASR - Alarm - Kodiran ključ - Blokada motora - Centralno zaključavanje Oprema - Metalik boja - Branici u boji auta - Servo volan - Multifunkcionalni volan - Tempomat - Daljinsko zaključavanje - Putni računar - Električni prozori - Električni retrovizori - Grejači retrovizora - Sedišta podesiva po visini - Elektro podesiva sedišta - Grejanje sedišta - Kožna sedišta - Svetla za maglu - Xenon svetla - Senzori za kišu - Parking senzori - Webasto - Vučna kuka - Aluminijumske felne - Navigacija - Radio CD - CD charger Stanje vozila - Garažiran - Servisna knjiga Opis Paket opreme Initiale Paris koji podrazumeva: kozna elektro podesiva sedista sa memorijom i grejacima,dvozonsku digitalnu klimu,tempomat i speed limiter,hladjenje kasete ispred suvozaca,senzore za kisu,parkiranje i pritisak u gumama,samozatamljujuci centralni retrovizor,elektro sklopive retrovizore,xenone sa automatskom nivelacijom i prskalice za iste,ESP,ASR,navigaciju,cd sanzer,bord kompjuter sa glasovnim obavestenjima,kartica sa opcijom samozakljucavanja kada se udaljite od auta i otkljucavanja kada prilazite autu,zatvaranje svih prozora pomocu kartice,alarm sa senzorima pokreta, paljenje sva cetri zmigavca pri naglom kocenju,foto-grej soferka,Cabasse Auditorium ozvucenje,zavesice na prozorima,hromirane brave,led diode za osvetljavanje menjaca,vazdusne zavese na nebu itd. Pre 15.000km je odradjen veliki sevis (zupcasti kais sa svim spanerima,vodena pumpa,PK kais sa spanerima,svi filteri, kocione plocice napred ) Pre 1000 km odradjen mali servis ulje i filter,napred zamenjene obe kugle i kocione plocice nazad. Pre par dana namontirane dve potpuno nove gume napred! Auto je u extra stanju i bez ikakvih ulaganja,redovno je odrzavan i garaziran. Vlasnik sam od uvoza 2010 godine (licno sam ga uvezao imam sve propratne papire) Moguca je zamena za noviju Lagunu 2.0T benzin uz moju doplatu. Eventulano bi mogla i zamena za jeftiniji auto uz realnu doplatu. Cena 4400eur . Tel: 064/ 144-00-55 Vise slika na: http://www.polovniautomobili.com/oglas2402827/renault_laguna_initiale_ful_fulova/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Zamena moze i za novijeg benzinca,limuzinu ne slabijeg od 130ks naravno uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...