hard_rock 7449 Napisano Septembar 24, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti testa izmedju gpz500s vs gs500 http://www.mcnews.com/mcn/model_eval/NinjaGScomparo07a.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_92 0 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Suzuki RF 600 R Prijavi odgovor kao problematičan u sustini obrni okreni..Suzuki, on ti se uklapa i u a2 kategoriju i u zahteve za pouzdanost. Ja mogu i sam da ti se pohvalim svojim, koji nikad nije nista sem benzina (a i toga ne mnogo - 4.3 - 4.7L/100Km) trazio. Vozao sam i duze ture kako bih istestirao njegovu pouzdanost i bio spreman da me ostavi negde u Nedodjiji, sto on nije ni pomislio da uradi. Jedini problem meni je to sto imam 197cm visine Drugar mi rekao da ne moze da me zamisli na tome, ali ipak navozah se ja ove sezone boga mi 5k km lagano :)Ima dva ulubljenja na rezervoaru (od prethodnog vlasnika) ali je to samo stvar estetske prirode, mehanickih problema nema nikakvih. nisam ga nikad vrteo u crvenom jer nije mi bilo potrebno vrlo se lepo ponasa i bez tog mnogima dragog crvenog polja, motor nema najvise snage onda kad hoce klip da mu izleti samo da nije blokade vec se lepo uputis pa vidis kad gde da shaltas i u kojoj brzini za najbolje performanse. Promenjeno ulje i ustelovani karbovi juce (samo jer sam hteo, nisam morao) i promenjeno ulje i semerinzi prednjih vila. lanac i lancanici prosle godine. bila je visa cena pa sam malo spustio jer eto treba da se promeni prednja guma pocetkom sledece sezone. i registrovan do jula avgusta sledece godine. Ja sam vlasnik. Anyway, http://www.polovniautomobili.com/oglas2475983/suzuki_gs500e_gs_500_e/ evo ti oglas imas slike za detalje mozes da se javis slobodno, ako nisi pazario vec nesto za te pare neces naci bolji bio zainteresovan ili ne, srecna kupovina. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 25, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupi li ga? Nikad,a mozda ni tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Loži klinac najstrašnije... Te naked, te enduro, te ovo, te ono a ima R6... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zozor 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam r6 ali nije moj nego od moga caleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSX 1100F 0 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki GSX 1100F Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ti Cagivu River 600 idealan motor za pocetnike veruj mi i ja sam pocetnik i ja je vozim....jako sam zadovoljan motorom mala potrosnja oko 4,5l sta da ti kazem uzivanje na njemu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko te i dalje interesuje ER5, moj je 2004 u super stanju 0693107701, imas slike na profilu. http://www.polovniautomobili.com/oglas2386179/kawasaki_er5_citaj_opis/ Ovaj mi izgleda kao bombona, stvarno ekstra... za suzukijev gs500 nisam cuo nista dobro a ni lose. Za kavu znam da je teraju od vajkada i da je neunistiv agregat.. Znas i sam da ide i na kle i na gpz i na er.. Moj glas ide kawi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, vidite vi datum kada je ovo bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan sad moze da vozi tatinu r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 16, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan kod suzukija nema greske...iz licnog iskustva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...