Jump to content

Moto Zajednica

260 km za 24h

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: honda

Danas sam se vratio kući sa pređenih 260 km....

Dve nedelje godišnjeg odmora treba ga iskoristiti pametno , na moto skupu u sefkerinu sreo sam se sa svojim drugarima i pošto sam još na početku sezone se obećavao da planiram da dođem malo do njih i da ih obiđem! ali to nikako nisam mogao da uklopim sa slobodnim vremenom sve dok nisam dobio godišnji odmor...

Dva dana posle moto skupa u sefkerinu negde oko 12h krenuo sam da obiđem svoje drugare po vojvodini. Isterao sam svoj motor iz garaže upalio da se zagreje, za to vreme spremio sam tank torbu i polako krenuo do benzinske pumpe... sipao sam pun rezervar što se u zadnje vreme nedogađa često... i krenuo sam polako prema Vršcu, tamo me je sačekao moj dobar drug ĐANGO... malo sam popričao sa njim zadržao se neko vreme i posle krenuo dalje.

Iz Vršca sam krenuo prema plandištu gde me je sačekao predsednik kluba Panonski Gusari - DUŠAN hipi takođe sam se zadržao sat ipo popričao malo popio po pivce da se malo osvežim...

Krenem dalje na ulazku u sutjesku stanem čisto da vidim dali ima nekog kući kad ono eto javi se moja drugarica gabike tu se nešto kratko zadržim i kremen do Elemira kod ŠVRAKE... e tu smo se našli ekipa snova Goran se vraćao iz novog sad i svratio i ona u elemir ... zaseli mi tu sa društvom iz kluba Babatovo, pa počela je priča pa uz priču znate i sami kako to ide ... nikako neide na suvo grlo .... nego ladno pivce okretale se ture i zaglavim ja tu do jutra naravno spavao sam nešto malo ujutru švraka skuvao kafu sihteruši i pokupimo se ja i goran od produži do Zrenjanina ja za njim... u Zr popričali još malo i krenem naravno kući ajd sad polako pun gas do kuće....

Tako ja okrenem 260 km za 24h, obišo svoje drugare kao što sam i obećao....

260 km možda i nije nešto ali meni je bilo mnogo drago ... što bi rekli naši ljudi "melem za dušu"....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova

lepo je da si bar malo iskoristio godisnji odmor za nesto sto volis,kao sto si napisao gore da se pun rezervoar tesko sada sipa bio si u pravu.

na ovu cenu benzina jos malo ce biti misaona imenica da se sipa do cepa,kakvo vreme ide ima da sanjamo kako bi motor upalili i malo se provozali...

no da vise ne kukam nego da ti pozelim da sto vise iskoristis svoj godisnji odmor sa svojim ljubimcem da se sit navozas...0takoje.gif

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: honda

evo stavljam i slike malo kasnim sa njima ali biće....

A što se tiče GORIVA...hmmmm od kako je gorivo 160 kinti meni svećice traju i do 4 puta duže...

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

U pravu si, 260km i ne zvuci bas nedostizno, ali ti je putopis VRH!!! :care:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja