Sveti Atila 697 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav članovima bjbikers foruma! imao sam u planu da u narednih par godina polažem za a, ali je mene i devojku država naterala da to zajedno uradimo pre nego što polaganje znatno poskupi. imam 35 godina, i nekih 150.000 km na putu, doduše u autu. još uvek nemam u planu da kupujem motor jer trenutno postoje neki drugi prioriteti za trošenje novca kog ionako nema. izgleda da će se kupovina motora poklopiti sa "krizom srednjih godina". ono što me trenutno zanima su enduro motori za duža putovanja (twin, v-strom, f650, transalp, xf650....), ali o tom potom. postoji jedna stvar koja me u celoj priči plaši, a to je da svi vi znate nekoga ko je na motoru i završio. strašno je što tema crna hronika dobija nove tredove svakih par dana. pozdrav, atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znamo i one iz automobila koji su zavrsili ili su jedva preziveli.Uzivaj i vozi,rokenrol je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Munze konza xDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2733 Napisano Septembar 4, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2710 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz komšija,ne razmišljaj negativno već samo pozitivno i ako voziš kako treba da se vozi mnoooogo su manje šanse da se nađeš u crnoj hronici za razliku od onih koji voze po gradu 150km/h. Sudbina je čudo.Ja o tome i ne razmišljam kad sednem na motor jednostavno ne želim da prizivam zlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 697 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se pohvalim da sam jutros iz prve položio vožnju, pandur mi posle reče "položio si. vozio si sigurno i bez greške" )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na uclanjenju i dozvoli! Na prolece da krenes u voznje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa mi zemuncani samo tako i umemo...iz prve...pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...