shorty 9 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Epa bikeri da se pohvalimi ja!!! Pre uko sat vremena sam polozio za A kategoriju! Jos jedan licencirani medju vama!!! Zelim srecu svim buducim kandidatima, a novopecene bikere (kao sto sam ja), a i ove matore pozivam da proslavimo to malo!!! ;D Rekao sam malo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8729 Napisano Novembar 13, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Videces, sada ce ti voznja biti jos bezbriznija. (gde je to slavlje) :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam a kada ce pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Sada samo polako i pametno. Tek sada ces ustvari uciti da vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!E, i mene to ceka na prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam druze! Pa nek se lepo navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan , a i ove matore pozivam da proslavimo to malo!!! ;D Rekao sam malo!!!! mislim da ti ovde niko nemoze pomoci ;D M A L O a kako se to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Sada samo polako i pametno. Tek sada ces ustvari uciti da vozis. Ovo je savet od srca i iskustva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 14, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama i savetima! Sto se voznje tice svestan sam toga da jos uvek nemam veze!!! Ali dobro, polako se navikavam na motor i sve mi vise i vise prija!!! A sto se cascenja tice... ;D pa mogu sa bg bikerima da se dogovorim da odemo na neko pivo, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Samo polako, napred i uspravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8729 Napisano Novembar 14, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se cascenja tice... ;D pa mogu sa bg bikerima da se dogovorim da odemo na neko pivo, a? ;D ...moze, moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 15, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidim mrle da si jedini zainteresovan!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije druze, i ja sam zainteresovan, ali skuplja pita od tepsije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...