Jump to content

Moto Zajednica

SUZUKI GSR 600

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Doslo vreme da se rastajem od ljubimca...

Kupljen 22.07.2010 u Eurosumaru ,prvi sam i jedini vlasnik. Proizveden 2009 ali posto je model posle blagog redizajna onda je po meni bitna godina kada je sisao na ulicu. Mesec i nesto nakon kupovine doziveo sam nesrecu ,nastradali su: stapovi viljuske koji su zamenjeni sa drugim istog promera debljine, nisu originalni (mislim da je u pitanju neki stariji GSXR 600) mada sve dobro radi. Unutrasnje komponente viljuske, leva i desna ''cizma'' kao i mostovi su originalni. Korman zamenjen ABM sirokim aluminijumskim kormanom u crnoj boji. Stavljene Harri's GSR rucice, ABM tegici, aluminijumski crni retrovizori. Hladnjak ostecen u donjem uglu zamenjen drugim originalnim. Far zamenjen novim originalnim kao i leva plastika pored fara. Poluga kvacila zamenjena novom. Levi prednji migavac zamenjen novim. Rezervoar prvo nestrucno popravljen, a zatim ovog leta zamenjen drugim originalnim. Stavljen novi nosac tablice i zadnji LED migavci. Motor posle pada kompletno ofarban izuzev masine,rama, viljuski i jos nekih plastika. Sve uglavnom u originalnu boju. Izuzeci su nosaci zadnjih nogostupa koji su sada crni ,a bili sivi i oplate oko prednjih migavaca koje su bile mat, a sada metalic crne kao ostatak motora i mislim da je ovako lepsi. Na njemu su jos uvek prve, fabricke gume. Pravilno i do kraja razradjen, nije bilo pun gas niz auto-put po izlasku iz salona. Servisiran je redvno,kvalitetno i stigao sam da predjem svega oko 3800km usled gubljenja vremena i novca na popravku posle pada. Pre nepunih 1000km sipan MOTUL 300V i zamenjen filter ulja. Motor je sada potpuno ispravan ,a razlog prodaje je potreba za novcem i nedostatak novca za dalju personalizaciju. Zanima me kes. Cena zbog burne proslosti ispod ostalih za ovo godiste 3900e.

Ako sam propustio da kazem nesto sto vas zanima kontaktirajte me za dobijanje iskrenih informacija. Hvala na interesovanju! :)

065 9744 304

ili ovde na forumu. 1zdravo.gif

post-17577-0-89562500-1346587625_thumb.jpg

post-17577-0-67144300-1346587641_thumb.jpg

post-17577-0-40019300-1346587655_thumb.jpg

post-17577-0-08639600-1346588232_thumb.jpg

post-17577-0-52485500-1346588244_thumb.jpg

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

exstra ponuda

Svaka cast na realnom i iskrenom oglasu.

Nadam se da ce brzo otoco novom vlasniku..

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 132 postova

E hvala na cestitkama! Iskreno i ocekivao sam da me neko pohvali zbog iskrenosti i detaljnosti. 0takoje.gif

I ja se nadam da cu mu brzo naci dobrog buduceg saputnika, zbog trenutne situacije u kojoj sam...

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

Znas li mozda koliko te je kostao sa svim ovim popravkama + koliko si ga platio?

Nije da ti stajem na muku ali me bas zanima koliko si u minusu za ove dve godine..

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja