Djorke 270 Napisano Septembar 1, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znači strani plaćenik? onda deder uli malo eu para u neke naše akcije..Sremčica, Kulina i slično.. Aleksinac je jedna od opština u kojoj radim. Otvoren je dnevni boravak u Aleksincu, servis pomoć u kući, a otvara se i predah podrška i Mala domska zajednica (sve u Aleksincu). Upravo je cilj da se "smanji" pritisak na Kuline, kao i da se pruži podrška roditeljima da zadrže decu u kući,a i da se deca premeste u humanije uslove (ona koja nemaju uslove u svojim kućama). Pomažem ja, nije da ne pomažem. Strani plaćenik, ali lokal - patriota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 1, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Djorke Ne kazem da nisi radnika ali posto jesi ocito obrazovan i ocito si ozbiljan lik znas na sta mislim. A to je realna privreda ono od cega realno drzava zivi i ono sto pokrece svet. I ja radim u sektoru usluga ili ti u prevodu (sviram k...u) Tako da znam na sta mislis. I dokle god ima vise sviraca nego onih koji realno nesto stvaraju nece biti bolje. A inace imam ja drugara koji radi slican posao kao ti jedna ne vladina organizacija isto koja se finansira iz EU i mi mu dupe pomeramo kako radi za Kandicku itd... A on inace Srbenda Pozdravi drugara. Meni istu so trljaju na ranu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Naj pogubnija stavka novog ZOBSa po motocikliste je upaljena svetla po danu na svim vozilima.Smatram ako bas mora po danu da budu upaljena da to vazi u zimskom periodu kada se motori ne voze.U letnjem periodu treba samo na motociklima da budu upaljena radi lakseg uocavanja istih.Mislim da bi ovo mnogima spasilo glavu od onih koji nam nepaznjom oduzimaju prvenstvo prolaza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4196 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Srbija radi Beograd se gradi Djorke brate slabo ti stojis sa finansijama izgleda. Za Srbiju je bio bolji model centralizovane kase pa onda raspodela. Postoje samo 2-3 samouprave koje su samosvojne po prihodima i to Bg NS i eventual;no KG i Nis. Zakon koji je donet o 70posto prihoda koji ostasju lokalcima je samo jos vise sjebao sirotinju. Pa znas li ti koliko samo radi po opstinama. Vozim se lokalnim putevima na R-u{sreca putnicki} pa su mi bubrezi sigurno presli jedno par km do sada. Cini mi se da su cak putevi kod nas bili bolji za vreme tata Slobe Jbg kad vidim putare kada rade odmah jer bi svaka iole postena firma to uradila bar dva do tri puta jeftinije i kvalitetnije od ovih spoljnih saradnika vlasti. A sto se tice savetnika i NVo bolje da nista ne kazem jerbo bi se mnogi uvredili Moramo da propadnemo do daske da bi se ponovo uzdigli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Octobar 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A naslov teme je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ... Zabranio bih dekretom postojanje jednosmernih ulica osim ako fizički ne mogu da stanu dve trake. Takodje i zabranu skretanja iz odredjenog smera u ulicu u kojoj je inače dozvoljen ulazak iz ostalih smerova, to su zajebancije koje služe da prave promet NIS-u i državi uteruju akcize a licemeri povrh svega naplate ekološku taksu. Treba znati ceo grad napamet jer ako se ne prestrojiš pravilno pet kilometara ranije moraš da napraviš krug preko celog grada ili da učiniš prekršaj. A na putokazima štede najstrašnije. O semaforima podešenim na crveni talas, da čekaš svaki ili da voziš 50% iznad ograničenja pisano je već, ne znam ko je sve to osmislio ali bi im slatko napravio raspust, poništio diplome i zatvorio fakultet koji ih je školovao. Oni su se skolovali :zbunjen: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 18, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan @Djorke Ček, dao si primer kako svaka opština može za sebe da rešava probleme. Zar nije u Beogradu kad se radi nešto sa putevima nadležna isključivo direkcija za puteve? Koliko ja znam, opština usvoji neki plan i onda ga predloži direkciji za puteve pa oni biraju šta će da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Octobar 19, 2012 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sve ovo lepo funkcioniše na papiru, ima čak i telefon gde će vas ljubazni službenik saslušati i reći da je ubeležio vašu molbu koja će biti razmotrena. Medjutim poučen ličnim iskustvom gde sam u više navrata slao službene dopise vezano za bezbednost dece u saobraćaju (što mi je i posao) i tražio da se na odredjenim mestima u blizini škola postave semafori, ležeći policajci, znak zabrane parkiranja i na trotoaru, da se poprave ograde koje odvajaju trotoar od asfalta, pojačaju saobraćajne patrole policije... nikada ništa od toga nije učinjeno! Ali ima i tu razlike. Oko "boljih" škola u centru grada (za decu malo uticajnijih roditelja) sve je to učinjeno, postavljene su čak i umrežene kamere sa MUP-om, dok oko škola za decu iz radničke klase sa periferije ništa nije pipnuto, i ako su škole možda i više ugrožene samim tim što vozači daleko brže voze po periferiji nego po centru grada. I kome se posle toga žaliti, upravi vodovoda? Nadam se da će ovaj projekat zaživeti i da će postaviti pametne i odgovorne ljude na ova radna mesta i ako sam veoma skeptičan. Srbija je ovo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Djorke Ček, dao si primer kako svaka opština može za sebe da rešava probleme. Zar nije u Beogradu kad se radi nešto sa putevima nadležna isključivo direkcija za puteve? Koliko ja znam, opština usvoji neki plan i onda ga predloži direkciji za puteve pa oni biraju šta će da rade. Ne znam detalje (radim oblast socijalne politike), ali to šta si napisao meni je logično. Imaš puteve, mostove, tunele i sl. koji su opštinski (tj. gradski), npr. Brankov most - njegovo građenje i održavanja plaća Beograd. Takođe postoji republički mostovi, npr. Gazela - njegovo održavanje plaća republika, tako da ima smisla da grad ako nije nadležan za nešto, samo prosledi dalje. Verujem da je slično i sa gradnjom novih ulica, mostovo ... mada nemam pojma, nije moja oblast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...