Boris1 0 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: Yamaha R1 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li neko zna nekog dobrog majstora za Yamahu R1 u Bosni? Dobro bi bilo ako je u BIjeljini ili negde u okolini. Hvala unapred Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Avgust 30, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan majstor Darko iz Bijeljine je bog za R1, mozda i na prostorima ex YU!! +38765908659 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 827 Napisano Avgust 30, 2012 Zainteresovan, 787 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pored Darka u Bijeljini, provjereno dobar majstor za Yamaha motore je Milan u Loznici, a to nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Avgust 30, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pored Darka u Bijeljini, provjereno dobar majstor za Yamaha motore je Milan u Loznici, a to nije daleko. slazem se ali covek je trazio u BiH.. evo ti i Milanov broj 0642259630 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris1 0 Napisano Septembar 2, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: Yamaha R1 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pored Darka u Bijeljini, provjereno dobar majstor za Yamaha motore je Milan u Loznici, a to nije daleko. slazem se ali covek je trazio u BiH.. evo ti i Milanov broj 0642259630 Hvala vam momci. Pa ovaj u Loznici mi je cak i blizi jer sam iz Zvornika, ali onda moram da kupujem pogranicno osiguranje za Srbiju jer mi je motor stranac. Hvala vam, kontkatiracu ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...