Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao stizu fotke sa restauracije ali ne CBX vec Honde CB750Four 1976 godina proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da radis CBX-a, sad CB i moram da ti kazem nesto...MAJSTORE, SVAKA TI DALA ZA IZBOR MOTORA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dodje i taj dan da se nabaci masina na ram,bilo nam je zao dok je jadnica kukala i zapomagala iz magacina kako je zapostavljamo i kako svu paznju poklanjamo mladjoj sestri(CBX1000) i mi se sazalismo pa resili da od bakice pokusamo napraviti devojcicu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I posle temeljnih utvrdjivanja svih tehnickih sklopova dodje i taj cas...................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je malo povuci potegni rastegni i masina bi na ramu,pade mrak mi stali gledamo kad eto ti ga sad mi ostali bez ideja za danas i pognutih glava kud koji mili moj...................... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Aman zaman, dokle vise te zazubice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vi dobro provodite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trudimo se duga zima a i dosadna pa se zanimamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Trudimo se duga zima a i dosadna pa se zanimamo Ako je vama dosadna sta mi ostali da kazemo...A povodom ovoga duga...Tek pocinje. Jedva cekam da vidim Hondicu, to mi je jedan od omiljenih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I napokon posle zavrsetka radova stize malo fotki.1. Decembra je ugledala svetlost dana malo maglovitog ali nema veze.Tu je bila prisutna i odgovorna ekipa za ovaj dogadjaj njima ce se posteno suditi posle svega ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prava lutkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan P R E L E P O ! Stvarno nemam reci, svaka cast majstori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 1, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za spredne ruke i celicne zivce....a sad cekamo i CBX-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MAJSTORI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud,ljubav i znanje ...vredelo je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vozalec 1 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha xs 400 se Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja malo da prokomentarisem,stvarno je trebalo mnogo truda,strpljenja,celicnih zivaca i svega ostalog ali na kraju kada sve ispadne ovako kako je ispalo,stvarno vredi potruditi se.Verovatno ste primetili da na desnoj strani motora nedostaje poklopac (kaseta) na boci za ulje,bila bi nam dobrodosla svaka informacija koja bi nam pomogla da nadjemo taj poklopac.Voleo bih da cujem vase komentare o motoru Kawasaki z650,imam neku kombinaciju pa me interesuje ima li kakvih mana ili vrlina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Decembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Druze sve pohvale. Koliko mogu da vidim sve je radjeno sa puno ljubavi tako da u pozitivan rezultat uopste ne sumnjam. Meni se mnogo dopada kako je ispalo, samo tako nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi trudimo se,za CBX se nadam da u utorak stize lezaj za radilicu i pocinjemo njega da pakujemo tu ce biti detaljni izvestaj sklapanja sa fotkama do zadnjih detalja e samo jos da napravim neki lep saloncic za sve te motorcice to bi bilo extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je restauriran motor pre 5 godina inace calov motor mladfosti koji nije mogao tad priustiti sebi.Inace radi se o Tomos-Puch iz 1960 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 3, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi trudimo se,za CBX se nadam da u utorak stize lezaj za radilicu i pocinjemo njega da pakujemo tu ce biti detaljni izvestaj sklapanja sa fotkama do zadnjih detalja e samo jos da napravim neki lep saloncic za sve te motorcice to bi bilo extra. Možes i kod mene da ih držiš... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedini motor koji zelim da imam u kolekciji, da ga mazim i pazim i nikad se ne rastanem od njega. Lepo neko rece - posle njega nista vise nije bilo isto!!! Motor revolucija. Sledece godine mu je 40-ti rodjendan. Ej bre, pa to je nesto!!! Svaka cast majstori. Da li mozda ima cenu ili je zauzeo mesto u vasoj kolekciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je nema cenu u kolekciji je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 26, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MAJSTORI ! HONDA je ko GROM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...