Popsy 2907 Napisano Avgust 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro ili super moto blatobran,nov Italijanska firma Recatech, jako zilava platika + nalepnice. Cena 20 € ili zamena za enduro blatobran bele boje ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan meni ttreba za dominatora SM al neznam kkako bi joj cucalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan meni ttreba za dominatora SM al neznam kkako bi joj cucalo Plavi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan meni ttreba za dominatora SM al neznam kkako bi joj cucalo Plavi? aaaaaaa sta Simone plavi??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti plav motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije,okrecio bi ja blatobran... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moš i foliju da mu turiš.... ja sam skapirao da mi ne odgovara supermoto nego onaj starinski enduro blatobran a planirao sam da ga umotam u foliju ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moze ali ima puno uglova pa se bojim da ce se izguzvati,bice bolje da se ofarba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Avgust 30, 2012 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...al se razmisljate kao da kupujete blatobran od 2000evra!? 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma nerazmisljam ja o novcima sto cu dati 20 evra je nista,nego o necem drugom sto nije bitno...nego da je crni uzo bi ga,ovo ako ofarbam ljustice se boja sa te plastike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 31, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja crni na prodaju, ali ga ne dam ispod 30 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Avgust 31, 2012 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Crni uvek više vredi od plavog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 31, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi naš, prepošteni Rajko, ta konstantacija nije primenjiva u tvom slučaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan ma nerazmisljam ja o novcima sto cu dati 20 evra je nista,nego o necem drugom sto nije bitno...nego da je crni uzo bi ga,ovo ako ofarbam ljustice se boja sa te plastike Nece se ljustiti ako se pravilno ofarba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 2, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma nerazmisljam ja o novcima sto cu dati 20 evra je nista,nego o necem drugom sto nije bitno...nego da je crni uzo bi ga,ovo ako ofarbam ljustice se boja sa te plastike Nece se ljustiti ako se pravilno ofarba ma narucio sam crne boje iz louisa,jes da je malo skuplji al je fabricki... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aktualno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 10, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...al se razmisljate kao da kupujete blatobran od 2000evra!? mož' i za dž da mi ga daš kad ću posle da pljunem još xx za farbanje... tako ja uzeo nandžarasti pa sam ga izlepio folijama k'o dete da se igralo, ima pedeset ivica na santimetru kvadratnom... Popsy imam potencijalnog kupca, samo da je nagovorim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...