g-tec 9 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu Za XT660 PCIII dyno jet power commander, za modele bez lambda sonde,znaci do neke 2007. 150e 0638680355 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ga isprobao? Kakva je razlika? Moze li da ispegla cimanje na malom broju obrtaja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imas o njemu na xt660.com, imao sam ga nekoliko godina, prodavacu motor pa sam ga skinuo, smanji cimanje i gasenje ako ti se desavalo kad abgasujes motor, najvise se dobija ako radis neki tuning jer sa fabrickim kompjuterom ne mozes da ispratis zahteve u gorivu a ovde sve mozes, mozes i sam da pravis mapu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to ovaj model: Power Commander (PCIII) ? (zeza me sto se i sam lomim da li da ga vozim sledecu sezonu ili menjam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam gore PCIII Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena je 100e, sve je kompletno, imam i kutiju, mape, sve sto se dobije uz njega. Ugradnja prosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Steeta, pogresno godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...