s_dakic 41 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sajlu brzinomera za KLE500, 2004 godiste. Ako dobro znam ta sajla je ujedno i kilometar sajla, 2 u 1. Malopre se vracam kuci i na semaforu samo ostade kazaljka brzinomera zakucana za 0. Ako neko ima neka salje ponude u inbox. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti se samo odvrnula meni se to desilo ali ne kod tocka vec kod sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 22, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj da skines tocak i tu gde je pinjon ima neki limcic sa dva zuba koja hoce da se iskrive i da tad brzinometar ne funkcionise...to se meni desilo,ispravio ih ,vratio i radi...inace,o tome sam vec negde na forumu pisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, bice pregledano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 22, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu i ja sam odmah trazio da kupim sajlu i onda slucajno video da nije ona u pitanju....a mozes i da proveris sajlu tako sto je pre skidanja tocka odsrafis sa tocka ,na nju zakacis aku busilicu i vrtis....i zatim gledas dal se pomera kazaljka...posle toga ces biti siguran dal je sajla ili taj limcic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... E sad da li ja smem da vozim ovako motor... mislim da li nesto moze da se desi sto ne bi trebalo sa sajlom i motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu i ja sam odmah trazio da kupim sajlu i onda slucajno video da nije ona u pitanju....a mozes i da proveris sajlu tako sto je pre skidanja tocka odsrafis sa tocka ,na nju zakacis aku busilicu i vrtis....i zatim gledas dal se pomera kazaljka...posle toga ces biti siguran dal je sajla ili taj limcic... Priznaj javno za koliko si vratio kilometražu sa bušilicom! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan jos nisam takao, niti cu... kupio sam ga prosle godine sa 12,200 sad ima oko 19000. imam sliku kad sam pre 3 nedelje isao u Poljsku pa ko hoce moze da proverava Ici ce na dobos sledece godine, zelim nesto kao BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 23, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu i ja sam odmah trazio da kupim sajlu i onda slucajno video da nije ona u pitanju....a mozes i da proveris sajlu tako sto je pre skidanja tocka odsrafis sa tocka ,na nju zakacis aku busilicu i vrtis....i zatim gledas dal se pomera kazaljka...posle toga ces biti siguran dal je sajla ili taj limcic... Priznaj javno za koliko si vratio kilometražu sa bušilicom! :-) sve dok nije crkla busilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sajla...kazu mehanizam kod prednjeg tocka...sajlu smo probali da okrecemo rukom i mrda kazaljka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...