kiki1 0 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Vozim TDM 850 iz 2001 ! Problem je u potrošnju ulja! Motor je suh nema nikakvih tragova masnoće ni dima iz aupuha , znači ni pri prvom paljenju a ni pri turaži a ni pri šaltanju! Sumnjam u ulje pa ako netko ima iskustva sa tim uljem bio bih zahvalan da podjeli sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano Avgust 19, 2012 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan koristio u xl 600 na zescoj voznji trosi ga bas lepo. posle njega sipao elf i sve u normali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Koje je to ulje elf jel to ono kao za reno vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki1 0 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan koristio u xl 600 na zescoj voznji trosi ga bas lepo. posle njega sipao elf i sve u normali Da tako se i meni čini da čim ga malo stiskam da ga pije! Bila je cijena dobra a iaspalo je trostruko skuplje i velika briga stalno gledaj u razinu ulja! Moja ekipa se većinom vozi na- Totalu ! Total nema u pnudi 15 -50w što je potrebno mojoj TDM-ki! Kojoj ipak treba malo gušće ulje¨! Bitno mi je bila ta povratna informacija da to ulje hoće da ispari! Šta se tiče šaltanja brzina sve ide tečno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...