Chodex 1 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar,Crna Gora Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam KSENON svome Beverliju danas. Izgleda prelijepo stvarno, ali me zanima da li moze da izgori motor zbog ksenona? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja ih imam na x9 250, i za sad rade bez greske...nisam osetio ni da imam problema pri startovanju motora da je oslabio aku i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam bixenon na oba moja Beverlija i preziveli su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15873 Napisano Avgust 19, 2012 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam KSENON svome Beverliju danas. Izgleda prelijepo stvarno, ali me zanima da li moze da izgori motor zbog ksenona? Hvala. Time sto si stavio xenon poboljsao si vidljivost na putu, ali kako obicno biva xenon sijalica u obicnom faru nije bas najzahvalnija iz razloga sto vise rasipa svetlo nego sto ga usmerava gde treba. Bio si u prilici videti na automobilu xenon u obicnim farovima koliko zna da smeta kada ti ide u susret i xenon u faru sa socivom ili ti projektorom, nebo i zemlja. Ako si u mogucnosti ugradi projektor http://www.bhtuning.com/bi-xenon-morimoto-projektori-novooo-t-64619.html neces pogresiti a o razlici u osvetlenju puta necu komentarisati jer i sam imam ugradjen isti, jednom recju marakana Imas i ovde kako izgleda http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70285-ima-li-ko-scooter-sym-gts-125/page__st__120 na 7 strani, ugradio koLezi Culletu, od tada vozi samo nocu PS. ako "neko" nije budzio inastalaciju, sa ugradnjom xenona ne moze se zapaliti nista na sqtu, jer instalac. farova ide preko osiguraca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Avgust 19, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par dana vozio Xenon H7 na Beverliju ali sam isti skinuo jer vuče više struje nego halogena od 55W. Nije mi jasno kako jer je xenon obično 35W. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chodex 1 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar,Crna Gora Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mogu mirno da spavam Zahvaljujem svima, bili ste mi od velike pomoci http://forum.cdm.me/showthread.php?112715-Beverly-200 Imam ponudu da ga prodam 1600eura - kesh..Da li da uradim to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par dana vozio Xenon H7 na Beverliju ali sam isti skinuo jer vuče više struje nego halogena od 55W. Nije mi jasno kako jer je xenon obično 35W. mozda si naleteo na kineski komplet koji ima 55w ili 65w...jako su retki ali ih ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...