Bandolero 1266 Napisano Avgust 18, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vam je bilo. Cena smeštaja? Ah da, rastanak sa KLE-om nije bio lak, ali je bio brz. Bukvalno nismo ni oglas dali odeeeeee.... i u dobrim je rukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Avgust 18, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vam je bilo. Cena smeštaja? Ah da, rastanak sa KLE-om nije bio lak, ali je bio brz. Bukvalno nismo ni oglas dali odeeeeee.... i u dobrim je rukama. Cena smestaja bez klope za nas dvoje 10 noci/11dana 350e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Avgust 18, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis kolega, uzivao sam citajuci. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis kolega, uzivao sam citajuci. Vidimo se! Thanks 'bro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Vuleta,putopis za svaku pohvalu.A ove GS-ove valjda i treba gledati samo u retrovizoru zar ne ,ne vozimo mi biciklu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kakva bicikla, daleko od toga! Ima Trans srce, ali mu onih GS-ovih duplo vise kubika i konja prave problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...