denisr6 3 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi plastikica, da ne ulaze vlaga i razne gluposti u far, sa desne strane(ispred gasa)... Ako neko ima, ili zna gde mogu da nabavim bio bih mu zahvalan A i poprilicno mi je hitno, jer bih stavljao xenon, a bez toga ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 17, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda da malo obidješ auto-otpade ? Vidjao sam na automobilima tako okrugle zaštitne gume na farovima od nazad ( kec i jugo takodje imaju ), možda ti se uklopi od neceg . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan probacu ovih dana da odem do moto otpada ovde u zemunu(gedza valjda), rekose mi da ima svasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan bio do otpada, nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...