bokilic 6101 Napisano Avgust 8, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodajem suzuki gsx 600f,moze ceo moze u delovima,94to godiste,kompletan,ispravan pali radi ide,fali aku i sajla kvacila,ali je proban, ima domace papire bg tablice, ja sam ga uzeo za neku preradu ali sam odustao,dzaba skuplja prasinu,potrebno mu je farbanje, u sustini je kompletan, ima i ok gume,lanac lancanike,itd.. moze u delovima,moze ceo, skuplja prasinu duze vremena,juce paljen,itd itd..slike sutra ujutro po danu... hteo sam nekog fajtera da napravim ali vise nemam zivaca da farbam,prepravljam itd,itd,od delova mi fali vizir neznam gde sam ga zaturio..imam i njega ali nemam pojma gde je, pa ko voli nek izvoli, cena za celog,,nemam pojma 550e,,ili u parcice nek ide...nije polomljen far maske itd,satovi celi neogrebani,plastike ok,sedista ok,agregat solidan cuje se malo lanac i ventili,ausplusi 4 u 2, remontovan je alnaser i alternator,diskovi i ceo kocioni sistem odlican,prednja vila nikad udarana niti kriva itd itd... 063697094.. meni je stvarno viska,4ti motor u kuci...... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Idealno za nekog pocetnika,a cena neverovatno povoljna...da imam viska para sa strane,uzeo bi ceo motor za rezervne delove kad zafali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 8, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem suzuki gsx 600f,moze ceo moze u delovima,94to godiste,kompletan,ispravan pali radi ide,fali aku i sajla kvacila,ali je proban, ima domace papire bg tablice, ja sam ga uzeo za neku preradu ali sam odustao,dzaba skuplja prasinu,potrebno mu je farbanje, u sustini je kompletan, ima i ok gume,lanac lancanike,itd.. moze u delovima,moze ceo, skuplja prasinu duze vremena,juce paljen,itd itd..slike sutra ujutro po danu... hteo sam nekog fajtera da napravim ali vise nemam zivaca da farbam,prepravljam itd,itd,od delova mi fali vizir neznam gde sam ga zaturio..imam i njega ali nemam pojma gde je, pa ko voli nek izvoli, cena za celog,,nemam pojma 550e,,ili u parcice nek ide...nije polomljen far maske itd,satovi celi neogrebani,plastike ok,sedista ok,agregat solidan cuje se malo lanac i ventili,ausplusi 4 u 2, remontovan je alnaser i alternator,diskovi i ceo kocioni sistem odlican,prednja vila nikad udarana niti kriva itd itd... 063697094.. meni je stvarno viska,4ti motor u kuci...... : kralj si... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 8, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam,al da je dzaba dzaba je,,u delovima vredi vise,,, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi,,ako nece niko,,ujutro krecem u kupusanje,,u parcice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti prvo obeca slike? Ajde, nemoj si lenj, zainteresuj malo publiku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sa ima da se gleda,,kupusam,,nece niko celog,te bi da tamo vamo,, ma necem se zajebavam.. rasturam i to ti je to..lakse mi da ga raskrcmim u parcice, nego da se smaram slikam,bla bla,malo i da sacekam vise cu pazariti,deove mogu i sa ugradnjom da dajem,,bas me briga,,2 imam u garazi,,mogu kako ocu, nemam vremena niti zivaca da se igram, svi bi da bude sredjen za te pare... da mu odradim i servis,,jebiga,, rezervoar prodat,doduse imam drugi ali los... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 12, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan opet ti slikaš fixnim telefonom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupis viljuske i felne i eto meni pare za andruid Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 12, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 'el može na lastiš... p.s. jesu li ti to bordo felne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 13, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze na razne nacine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 13, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U sredu idem za Staru Pazovu pa se gledamo....plakni se malo :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan koleza a koji je precnik cevi izduvnih grana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 13, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a,,nemam pojma,kao na 600ki mogu da premmerim,ali nije kao na 750itd.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 16, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bregaste,leva dekla, ausplusi, kutija filtera za vazduh, rezervoar, otislo... ajmo dok jos ima delova,,nekom su felne i viljuske idealne za sm...17tice...dupli diskovi itd.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa nestalo felne kocnice vile,idealno za neki sm..ko voli prerade,nece biti skupo, da mi nestoji za badava,rascicavam garazu,ide zima treba mesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A jel pasuju ti kotači na ono moje sokoćalo GSX 550 es? Na njemu su trenutno prednja 100/90/16 i 110/90/18 zadnja. Ima dupli disk napred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A jel pasuju ti kotači na ono moje sokoćalo GSX 550 es? Na njemu su trenutno prednja 100/90/16 i 110/90/18 zadnja. Ima dupli disk napred. svratis i vidimo cas posla..na licinem metu,a i ono sto nepasuje moze da se upasuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, pocinje da smeta u garazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...