Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li je neko nekad menjao oprugu koja vraca gas..? Cini mi se da je prejaka na mom fazeru...malo teze se dozira gas... Postoji li neki nacin da se oslabi ili da se zameni nekom slabijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije problem mozda do sajle gasa ili rucke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije do toga...sve sam detaljno rasturio, ocistio i podmazao.... Bas glatko ide sama rucica, sajle takodje....dakle ostaje samo ta opruga.... Pocinjem da se tripujem da svaki drugi motor koji probam ima daleko laksi gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li kod tebe karburatori ili ajnspric. Mozda trebas polugice koje otvaraju sibere poprskati-ocistiti sa WD40,ako vec nisi. Jer ako je originalna opruga onda je nesto do poluga ili nisi sajlu ako si skidao provukao kako treba ispod rezervoara ili pored rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ajnspric je u pitanju... Sajle nisam skidao......samo sam ih otkacio sa rucice i sipao ulje dok nije pocelo da curi dole... Nemam utisak da negde zapinje, nego upravo taj da je opruga sama po sebi jaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok aj da jos malo probistrimo,pa mozda bude koristi. Vjerovatno na motoru-izduvu imas exap ventil koji je spojen sajlama za sistem gasa....Mozda su te sajle "zaribale" pa tesko idu,a mozda i ventil tesko ide,pa ti imas osjecaj da je u pitanju opruga na gasu. Iskreno prvi put cujem da se neko na Forumu zalio na jacinu opruge gasa na FZ6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...mislim da fazer nema taj exap ventil.... Sa rucice idu dve sajle i obe se kace i zavrsavaju na tom "krugu" koji otvara leptire... Siguran sam da nista ne zapinje, samo je opruga jaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu oprugu mislim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj taj "mehanizam" dobro naprskati sa WD40 uz povlacenje i pustanje rucice gasa. Neznam stvarno sta bi drugo mogao,sem ako nisi kako si sam rekao sebi nesto "utripovao". P.S. Cudi me da se niko ne ukljucuje u Temu od straucnjka iz te oblasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino jos to da probam....ili da jednostavno ostavim tako kako je.... U svakom slucaju hvala za savete Branko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu druze....Ako ne pomogne ne moze da skodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vraio iz mini voznjice.... Utisci su bolji nego juce.... Zapravo mislim da je gas sada sasvim ok....ulje je odradilo posao.... Branko placam pice za trud....ako se nekada sretnemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da smo uspjeli zajednickim snagama rijesiti jedan bezazlen problem. Obicno se na osovinicama nakupi prljavstine ( prasine ), vlage i korozije od pranja, pa pocnu osovinice blokirati,ali eto korak po korak i to se da na lak nacin rijesiti,jer nije sve tako crno kako izgleda na prvi pogled. Boze zdravlja,svijet je mali,popicemo nas dva to pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje, nije vezano za ovu temu....ali nisam hteo da otvaram novu....da ne opterecujem forum bzvz.... Hteo bi da zamenim ovaj jednodelni gornji deo koji steze korman dvodelnim kao na starijem modelu.... Ima li to da se kupi, ili mozda moze da se napravi kod strugara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 9, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razlog.... Jednodjelni mi je ljepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da jeste...i meni je lepsi.... Ali prekriva korisni deo kormana gde bi zakacio nosac za mobilni, navigaciju ili neki foto aparat.... To je jedini razlog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 10, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve to kacis na cetri sarafa kao i na dvodjelnom drzacu kormana. Samo dobar raspored i dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja imam neki divlji nosac za te zajebancije koji se kaci na korman... Ali dobro...mogu da mu smislim i neki drugi nacin kacenja... Brate izgleda da niko sem nas dvojice nije ni privirio u ovu temu.....jos od prvog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 11, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, privirilo ih je preko 200-to,ali niko nema ideje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palika 0 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam takav kao sto ti trazis na fazeru 2005 godiste, pa mozemo da menjamo ako zelis, evo ovako izgleda. Imam jedno pitanje, nije vezano za ovu temu....ali nisam hteo da otvaram novu....da ne opterecujem forum bzvz.... Hteo bi da zamenim ovaj jednodelni gornji deo koji steze korman dvodelnim kao na starijem modelu.... Ima li to da se kupi, ili mozda moze da se napravi kod strugara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 4, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi menjao ako hoces, model je iz 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...