zeljko_srb 8 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e ovako motor mi je stigo iz Kalifornije nakon 3 meseca. i kad sam probao da ga upalim nije nikakve znake davao, kad sampogledao akumulator nije imao ni malo vode, nasuo sam destilovane vode dokle treba i stavio ga da se puni, nekih 4 sata, rekli su mi da netrena vise za te male akumulatore. i kad sam ga stavio na motor lepo se upalio displej i svetla kad sam dao kontakt, al kad sam stisno dugme za paljenje, cuje se kao da se vrti, al se necije da vergla, zasto? u cemu je problem? a mogu da ga upalim ladno na kurblu, nije bas kurbla, nego kao na motornim testerama sa onaj kanap. e da u pitanju je QUAD ARTIC CAT, a agregat je KAWASAKI V TWIN 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na kablove da upalis ako to bude uspelo a verovatno hoce kupi novi akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan To je od prilike problem sa alnaserom tacnije sa bendiksom kako kazu nasi majstori propusta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Novembar 9, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan To je od prilike problem sa alnaserom tacnije sa bendiksom kako kazu nasi majstori propusta . ili akumulator nema snage da zavrti anlaser, a ima napona da svetli tabla. Ako je akumulator bio suv, najverovatnije si trebao da sipas destilovanu vodu i kiselinu, da ostavis da odstoji jedan dan, pa tek onda da ga punis, najverovatnije nije bio formiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan motor mi je putovo oko 3 meseca kontejnerom itd,...kad sam ga dono, nije hteo na kljuc nikako, onda sam uzeo kablove i sa yuga prespojio i upalio je odma na dugme, a skino sam akumulator i pogledao, kad ono nema nimalo vode, suv je skroz bio, i ja sam uzeo destilovane i nasuo koliko treba, i stavio da se puni, posle 4 sata sam ga skinuo, malo je vode iscurilo, valjda tako treba, i kad sam ga stavio nekad se cije kako vergla, a nekad se cuje samo neko zvrjanje,....i onda dam kontakt pa na kurblu, mislim da je akumulator popusio, probacu da uzmem od druga njegov, pa da stavim na motor, i ako bude palio na kljuc, znaci da je problem do akumulatora, a ako ne, onda cu da vidim sta je, jer nemoguce da se sjebalo nesto samo od sebe za 3 meseca, a niko ga nije dirao tad, a pre je radilo sve, to je do akumulatora 100 posto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 9, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je problem sa akumulatorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je problem sa akumulatorom! Da sigurno akumulator nema snage da izbaci bendiks... To se i meni desavalo kad je akumulator bio pred crkavanje. Znaci nov akumulator, mislim da na tvoj motor ide 4A/h mislim da je oko 1500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovaj akumulator sto je u njemu nema nikakve oznake, americki je, probacu sa ovim sto ima moj drug, on ima ispravan, a i stoji mu u SUZUKI SV 650, pa cu ga staviti kod mene, i ako radi kako treba onda cu uzeti nov akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod ljudi u Dimitrija Tucovica (ispod bolnice 300m), kad ides ka centru sa leve strane puta, zove se Topla, odnesi im akumulator i povratice ga ako je moguce, ili kupi novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz NS-a. ima kod nas jedan servis i moze besplatno da mi lik pogleda koliko procenata radi akumulator, stavi neke zice i pokaze mu na skali. ma uzecu nov da se ne zajebavam i gotova stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Direktan odgovor na tvoje pitanje:" Ima kurblu"!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa da, ima kurblu, ko motorna testera, ono na kanap,....ali ako moze na dugme sto ga nebi onda palio tako?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa, moras malo momacki da povuces, al jbg tako je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorro 0 Napisano Novembar 15, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa bre kupi nov akumulator sta se mlatis mesecima sa punjenjem..to je portosni materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma znam, uzecu nov akumulator, na prolece, ionako ga sad ne vozim tako da kad otopli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Care ja sam imao slican problem ... Cak kupovao novi akumulator a kvar mi je bio na regleru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...