Golub 1641 Napisano Avgust 4, 2012 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napisao poklanjam zenkicu Bull terijera staru 5 meseci, zivi u stanu, naviknuta da obavlja nuzdu napolju (u 95%) slucajeva, zna fuj, na mesto....primila vakcinu, re-vakcinu.... Bela je sa crnim-uvetom Da nepisem o razlozima 061 13 89 850 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moja omiljena rasa psa,i po izgledu i karakteru ....ja sam hteo da uzmem jedno stene bula,ali sam shvatio da pored 3 macke i nemackog lovnog terijera stvarno nemam vise mesta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 4, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep gest, svaka cast. Udomice ga neko, lep je to pas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 4, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih udomio kuce ako ga vec nije neko uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 4, 2012 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika, poklanjam je zbog alergije...Inace javilo mi se dosta ljudi, od nedelje treba da se vidim sa jednima sto vec imaju psa, da vidimo kako ce proci upoznavanje a ako ne bude po planu javicu se dalje onima koji su me kontaktirali. Mislim da i ne moram da pisem da mi je Veoma bitno da pas ima dobre uslove 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo mini bull ili veliki... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 5, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan UZIMAM JAAAA,BRAT RODJENI MI IMA JEDNOG i taman zenka mi fali,moze????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Udomi ga negde blizu sebe da mozes da ga obidjes ponekad. Naravno pod uslovom da ti nisi alergican na njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 6, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Toliko imaju ruznu njusku...da su preslatki. Najbolja kombinacija boja. Nadam se da ce novi vlasnik uzivati sa slatkisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 7, 2012 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo mini bull ili veliki... Vel'ki, vel'ki... @Pera Pop Pa poklanjam je zbog moje alergije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 7, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze sta si resio,da dolazim??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 8, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan de ćeš tindirbpu da pokloniš, staviće ga odmah u oglase i to bez slike 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan de ćeš tindirbpu da pokloniš, staviće ga odmah u oglase i to bez slike :lol: da da omaaaaaa.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...