Jump to content

Moto Zajednica

Teško povređen motociklista u Zemunu

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova

Pročitala sad u ''Blic-u''

Citiraj
Motociklista se prošle noći teško povredio u saobraćajnoj nesreći u Zemunu, rečeno je u Gradskoj službi hitne pomoći Beograda.

Zadobio je otvoreni prelom desne nadlaktice, povredu ramena, prelom ključne kosti, potres mozga i obilno je krvario, te ga je ekipa Hitne pomoći prevezla na reanimaciju u Urgentni centar.

Ima li neko više detalja? Nadam se boljih informacija od ovih iz štampe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Ja sam jutros na jutarnjem programu slušao Nadu Macuru da priča o ovome. Imao je kacigu ali navodno ništa više od opreme... Papuče i šorc... Baš je apelovala na motocikliste da i u gradu nose zaštitnu opremu jer im kaže sve više dolazi ovih majstora u papučama koji bi daleko bolje prošli da su imali zaštitnu opremu... O samom događaju ne znam ništa detaljnije...

• U prolazu, 2 postova

Registrovala sam se da bih vam napisala nesto iz (ako ne prve) druge ruke. Taj decko je nastradao na dvadeset metara od moje kuce. Ja sam zvala hitnu, naime - sto godina su se vukli dok su dosli. On je siroma podleteo pod auto koji je bio u suprotnoj traci okrenut umesto ka gradu, ka Galenici. On je lezao presavijen kao da sedi, ali u potpunosti prikljesten i glava i noge su bile jedna uz druge. Jako nezgodno i nije preporucljivo pomerati u takvim slucajevima. KOmsije su se medjutim saglasile i podigle auto na ruke i na rukama preneli auto pola metara i skinuli ga sa njega. Dosla je hitna i odvezla ga. Kaciga je puknuta bila koliko sam videla, ali vise nisam mogla ni da gledam - nije mi bilo dobro od te scene. Ono sto ga je mozda spaslo je odliv za vodu, koji bio upusten u trotoar i napravio taman toliko prostora da mu auto ne pritiska toliko kicmu. Ja sam naletela na ovaj vas forum trazeci vesti o njemu i da li je preziveo-nadam se da su ga sredili u urgentnom. Jako mi je zao zbog toga sto se desilo, ali neko je jednom rekao da kad sednes za volan (kola ili motor) jednom nogom si u grobu - to je istina, mora se strogo voditi racuna kako se vozi i pratiti pravila, a ne krojiti ih sam - iz ciste obesti. Ne znam kako je doslo do ove nesrece, ali moja pretpostavka je da je nekakva trka u pitanju. Mozda gresim.

• Podržavam 13

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Zvog ovakvih vesti mi se i smuci ceo motociklizam itd... ma koja oprema kad ti udaris u automobil, ispresavijas se kao kifla... dobro je sto je imao kacigu. Nadam se da ce se oporaviti.

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Opusteno ne smeta to meni ali jednostavno dodje mi tuzno kad zamislim to. A desava se cesto nazalost, ali eto mi smo odabrali ta 2 tocka pa sta ces, nadamo se da cemo imati vise srece.

• Drug član, 1260 postova
  On 4. 8. 2012. at 0:42, ivonikuss je napisao:

Izvinjavam se ako sam bila predetaljna i prevrnula kome zeludac. Mozda sa razlogom ne pisu ovakve stvari po novinama.

Ivona,

hvala ti sto si se javila, a najvise ti hvala sto si reagovala i pomogla kolegi

P.S.

Dobro dosla na forum.

Svrati do putopisa pa ces shvatiti zasto rizikujemo i radimo to sto radimo ;)

• Podržavam 6

• U prolazu, 2 postova

ivona hvala ti na informaciji puno svi se ovde nadamo da tje biti dobro...hvala bogu pa je preziveo ja sam proshla tuda neposredno nakon shto je stigla hitna i iskreno sam se istraumirala kad sam videla u kom su stanju vozila jer sam bila ubedjena da netje preziveti...a ako neko dobije informaciju ko je decko neka napishe molim vas

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Realno, voziti auto u papucama je totalno idiotski, a o motoru ni da ne pricam... To je moje misljenje, verovatno se mnogi nece sloziti samnom...

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja