Pipo 0 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 16 godina , pre sam vozio automatik , motor bi vise koristio za offroad ali i da idem do sela (20 km) ... Koji motor je bolji, koja ima je potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan WR ima četvorotaktni agregat : manje troši, zato je i malko slabiji. DT ima dvotaktni agregat : više troši, malo jači, kraće traje (uglavnom, mada zavisi od vozača). Za blagi ofrud će biti dobra obojica. Moj glas ode Yamahi WR. Eto mojeg mišljenja, ne znam koliko tačno troše, znam samo da u izbor za glasanje možeš da uvedeš i Yamahu XT 125, veoma je slična kao WR, četvorotaktna je, samo joj se agregat hladi vazduhom, što znači lakše održavanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 5, 2012 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za DT... ako zelis da uzivas u off road voznji, Yamaha DT svakako.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Glas za WR. Nije mnogo slabija od DT i ne moras da kupujes ulje za mesavinu sto je dodatni trosak pored goriva,s obzirom da imas 16god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 14, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan WR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan ВР Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...