Grom 01 15 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan E posto je danas Swiss National Day -prema tome neradan dan,ja i moj bruder na brzinu sklepali rutu voznje po Alpima. Voznja je u jednom delu bila cak i off road mada smo mi jahali coperice,brat Triumph rocket 3 2300ccm,a ja sintisajzer od 1300ccm Yamahu midnight star ...Bilo je svega i svacega jedino mi je zao sto nisam uspeo bas-bas doci do samog glecera,ali bice dana.Malo smo se vozili,malo pozirali,malo se okrepljivali itd...Cak smo i nadaleko poznati svajcarski(domaci)sir konzumirali normalno uz pivo i to bas kod seljaka u planini.E sad slede slike!!! Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?xoq51s Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 1, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Divota! Odlicne fotke, fotografija br.13 FEENOOMEEENAAALNAA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...