Andreja 1330 Napisano Novembar 15, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Za 600e ne možeš ni olupanog neregistrovanog XT-a da uzmeš a kamo li ovako nešto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 16, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan IMAM 600eur pa ako krpi [OTMICA] Krpi mene , daj pare, teraj motor dok nisam počeo da ga mazim brusilicom [/OTMICA] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 16, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za 600e ne možeš ni olupanog neregistrovanog XT-a da uzmeš a kamo li ovako nešto... Zar xt600 može da se olupa ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja još nisam uspeo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa bas zato sto si pokusavao sam ti i nudio 600eur ne moze da trpi doveka pokusaje da se olupa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj XT je potpuno idiot proof, bez brige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jaretu premotan kalem za paljenje. Više ne ide, sad leti :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce praznici pa oteraj jare na stocnu pijacu :lol::lol: Cuo sam da tom motoru nema kraja bez dinamita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Rade imaš li ti brkove za ovaj motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ma pusticu brkove :lol: :lol: Kupicu motor da ga stavim u pusnicu da ga prosusim,jarece suseno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Onda Mišo za svaki mesec puštanja brkova da spustiš čoveku po 100 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jaretu premotan kalem za paljenje. Više ne ide, sad leti :D :D Oooo najzaaaddd !! Vec vidim da jare ostaje kod naseg bbbrke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan specijalno za one koji imaju strah od kurble 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 27, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E nek si im pokazao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 27, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hehehe kakav smesak na kraju 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Čik sad nek´ neko polomi kurblu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 28, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Kome jos treba kurbla 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan :lol:Bravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 28, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Al je bilo qrcenja kad smo navezbali. http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F Ali zato na autoputu...prolaze kola sto na sat pored nas A meni srce hoce da iskovi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam premro kad sam gledao (otioč), pa sam se setio da si bio kod mene posle snimanja filmića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano April 21, 2014 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan PONOVO AKTUELNO!!!! Jare je prešlo još koju hiljadu kilometara kod mene, prošle sezone sam stavio nove Mitas C05 (nazad) i C04 (napred). Na slikama se vidi da su u odličnom stanju. Yimus stavljeni novi lanac i oba lančanika, nema šta da se radi na motoru (osim ako neko baš hoće da nešto čačka). Registrovana je na mene do skoro kraja maja, prenos je, naravno obavezan. Cena 850e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Taj XT vredi svaki dinar, bas mi je zao sto ga prodajes. Srecna prodaja, druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 22, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Burazeru ako je zbog nove kuhinje, pa ne moraš baš sve da rasprodaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 22, 2014 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan gde ce ti dusa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AAAaaaaaaaa..... Daj spakuj ga u sanduk i salji ga ovamo - PRVIM BRODOM! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...