djura 28 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od sada to izgleda ovako: odnosno ovako na kawi ZX10 (titanijum): karbon: ili ovako na Yamahi R6: slip on: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 8, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Sad u kućnoj radinosti treba napraviti nove zalihe sa novim logom! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan znaci opet skorpija ali futuristicka,ovo je treci put ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 8, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prošli logo mi je bio puno bolji i prepoznatljiviji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 8, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sad u kućnoj radinosti treba napraviti nove zalihe sa novim logom! ;D ;D Čist brezobrazluk, sad mora nova "priprema" da se radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2858 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 2767 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi ne lezi novi logo. :-\ Mozda stvar navike ? A kako mi se odmah sami auspusi svidjaju do 00 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 8, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Sad u kućnoj radinosti treba napraviti nove zalihe sa novim logom! ;D ;D Čist brezobrazluk, sad mora nova "priprema" da se radi ;D A šta ćemo sada sa starim zalihama?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan stari logo je vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 8, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sad u kućnoj radinosti treba napraviti nove zalihe sa novim logom! ;D ;D Čist brezobrazluk, sad mora nova "priprema" da se radi ;D A šta ćemo sada sa starim zalihama?? Ne može čovek pošteno da prekopira nešto a da ga dušmani ne sapletu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se uopste ne svidja, katastrofa. Kao da je neko dete dizajniralo taj logo, stari je mnoooooogo bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao kineska kopija Akrapa.Po ugledu na stari ali mnogo lose uradjeno. Sad u kućnoj radinosti treba napraviti nove zalihe sa novim logom! ;D ;D Čist brezobrazluk, sad mora nova "priprema" da se radi ;D A šta ćemo sada sa starim zalihama?? Stare zalihe sad idu po visoj ceni, antikviteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorro 0 Napisano Novembar 15, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pazi te se ljudi!! Neko u Srbiji diluje kopije Akrapovic...cuo sam par slucajeva, odrali ljude za te kopije. Pricalo se o tome cak i ovde u italiji. Ja mislim da bi yamaha trebala da prodaje akrapovic(original) nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekako imam utisak da je vecina odavde upucena u to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da je novi Akrapovic logo neuporedivo bolji, i fala bogu da su se setili da urade redizajn. Dosadashnilogo logo je bio banalan i na nivou zastitnih znakova koji se po Srbiji mogu videti na svakom cosku tipa STR, SZR. privatno preduzece... i koji se kreiraju po sistemu - ima gazda "viziju" pa zovne sinovca koji zna na onaj kompjuter malo ka klikne u fotoshop i eto za minut logoa - porodichnog grba, sa lavovima, tigrovima, shkorpijama, mambama, golim ribama i sve to na gomili... Akrapovic do sada nije bio mnogo bolji od toga... a ono shto radi je ipak svetski nivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...