Djuxy 1752 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj AA Sprint 500 od Brasova do Bg-a nije potrosio ni mililitar goriva Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..ocu i ja takav da kupim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj AA Sprint 500 od Brasova do Bg-a nije potrosio ni mililitar goriva Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk Al zato kad mu se pumpa popravi ima da nadoknadi sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ..ocu i ja takav da kupim! Jedino ako volis da se vozis kao suvozac a motorce na prikolici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora k'o suvozač - može i ovako da ga ganja... Braco sokole, izdrži muke junačke, šarmiraj malo sestrice da brže prođu bolnički dani i terapija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Hvala Sale ulepsa mi dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj AA Sprint 500 od Brasova do Bg-a nije potrosio ni mililitar goriva Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk potvrdjujem,ali nije prelazio nigde 110kmh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...