Marko46 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sta je Rossi-ja po drugi put kostalo titule??? Valentino Rossi,i dalje najbolji vozac u MOTO GP klasi po drui put je ostao bez titule. Yamaha ga je vec drugi put izdala. Da li nema dovoljno konkurentan motor ili je Michelin u pitanju? Na poslednjih par trka Yamaha je pokazala mali pomak ka boljem ali The Doctor opet nije pokazao ono sto najbolje zna zato sto mu je Yamaha priredila jos jedno iznenadjenje... Motor prosto nije hteo da ide i petostruki sanpion sveta morao je da odustane. Sto mu se toliko ne da? Jel neko zna odgovor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je Rossi-ja po drugi put kostalo titule??? Valentino Rossi,i dalje najbolji vozac u MOTO GP klasi po drui put je ostao bez titule. Yamaha ga je vec drugi put izdala. Da li nema dovoljno konkurentan motor ili je Michelin u pitanju? Na poslednjih par trka Yamaha je pokazala mali pomak ka boljem ali The Doctor opet nije pokazao ono sto najbolje zna zato sto mu je Yamaha priredila jos jedno iznenadjenje... Motor prosto nije hteo da ide i petostruki sanpion sveta morao je da odustane. Sto mu se toliko ne da? Jel neko zna odgovor? Malo Yamaha, malo Michelin, a mnogo bad luck. I jos jedna bitna stvar, njegov sa veliki obozavalac, ali dolazi neki novi Rossi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nikada niko nece biti kao The Doctor. Ima on srce za to i sumnjam da ce se predati tako lako. Samo malo srece,konkurentniji motor,bolje gume i Rossi ce ponovo biti najbolji motociklista na svetu... A do tad...cvrsto verujem u njega i necu odjednom poceti da navijam za Stonera zato sto je prvak. Rossi je i dalje zamene jedini koji zasluzuje titulu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 7, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na pocetku sezone se vidjelo na pravcu koliko su ne Ducati,nego svi osim KR dominantniji u odnosu na Yamahu,potom ove godine je Bridgestone bio nadmocniji od Michelina,kao sto je prosle godine bila obrnuta situacija. Tako da je On bio na pogresnim gumama i na pogresnom motoru. Zato ce sljedece godine voziti na Bridgestone pneumaticima. A mislim da ce to biti njegova posljednja sezona i na Yamahi. Ovo je samo moje misljenje. A slazem se sa kolegom Dirrty-em,mislim da ce sljedece godine dooobrano Melandri napatiti one koji zele prvo mjesto,a tu je i Randy de Puniet,koji se kako vidim dobro snasao na novom motoru. A ja cu nastaviti da navijam za Rossija! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada niko nece biti kao The Doctor. Ima on srce za to i sumnjam da ce se predati tako lako. Samo malo srece,konkurentniji motor,bolje gume i Rossi ce ponovo biti najbolji motociklista na svetu... A do tad...cvrsto verujem u njega i necu odjednom poceti da navijam za Stonera zato sto je prvak. Rossi je i dalje zamene jedini koji zasluzuje titulu... Delimo isto misljenje, i za mene je jedan Rossi.Samo sam napisao prirodan evolutivni tok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce Bridgestone Rossi-ju doneti olaksanje i nadam se da Yamaha shvata u kolikom je zaostatku i da ce se dobrano potruditi da to nadoknadi i da Valetu da sansu za osvajanje titule. Na MOTOGP.COM ima glasanje za to ko ce se najbolje pokazati na novom motoru i vecina puca na Melandrija. Stoner je na pre-sezonsom testu opet nio najbrzi. Ja pratim Rossi-ja od kad je vozio u 125 i od tad navijam za njega i nastaicu da navijam za njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 7, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako nego za Rossija. A potpuno se slazem sa tom vecinom,Melandri je dobar vozac,bice na dobrom motoru i dobrim gumama,jos da se privikne na novi motor i uz malo srece,bice veoma tezak protivnik. A Yamaha,pa mislim da je i u njihovom intereseu da sacuvaju obraz i pokusaju da urade nesto radikalno za sljedecu sezonu. Bas me zanima kako kako ce funkcionisati Rossi-Yamaha-Bridgestone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dumbass 0 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: KIKINDA (MOJA VAROSH :P ) Prijavi odgovor kao problematičan ja licno mislim da ce rossi biti sledece godine prvi,i ako svi koji me okruzuju kazu da je njegovo vreme proslo kao i sumaherovo!!!nece da verujem u to jer sumaher je prestao da se bavi sa blizu 40 godina ako i ne sa 40,a rosi tek treba 30.sa bridgestone-om i ako yamaha nadje nesto u tom motoru kao i ducati,onda ces biti jako gusto i sve ce biti moguce.ne kontam sto svi tipuju na melandrija,ako moze neko nek mi objasni.za koga ce on uopste voziti sledece sezone?????sto se mene tice moze da dodje is sa Y2K na motogp pa nece imati sanse!!!sto je najgore yamaha koliko ja mislim,treba da se pobrine za sve na m1 (dobro je pa ne treba da se pobrine i za maske).sto se mene cite i da mene pitate ja mislim DA ROSSI-JOVO VREME TEK DOLAZI!!!!!!!!toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan ja licno mislim da ce rossi biti sledece godine prvi,i ako svi koji me okruzuju kazu da je njegovo vreme proslo kao i sumaherovo!!!nece da verujem u to jer sumaher je prestao da se bavi sa blizu 40 godina ako i ne sa 40,a rosi tek treba 30.sa bridgestone-om i ako yamaha nadje nesto u tom motoru kao i ducati,onda ces biti jako gusto i sve ce biti moguce.ne kontam sto svi tipuju na melandrija,ako moze neko nek mi objasni.za koga ce on uopste voziti sledece sezone?????sto se mene tice moze da dodje is sa Y2K na motogp pa nece imati sanse!!!sto je najgore yamaha koliko ja mislim,treba da se pobrine za sve na m1 (dobro je pa ne treba da se pobrine i za maske).sto se mene cite i da mene pitate ja mislim DA ROSSI-JOVO VREME TEK DOLAZI!!!!!!!!toliko od mene buraz,melandri je jedan jako dobar vozac,a ima i sve sto mu treba da vozi u motogp-u i da bude veoma uspesan. Ima odgovarajucu visinu,tezinu,iskustvo,znanje...sve! Bice gusto sledece sezone.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dumbass 0 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: KIKINDA (MOJA VAROSH :P ) Prijavi odgovor kao problematičan e veruj mi,koliko sam ja citao na netu o rossiju,a mnogo sam,ja mislim da on nece izaci iz tog motogp-a barem jos bez jedno 2 ili 3 titule!!!!!!PAZI STA SAM TI REKAO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 7, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kolega dumbass slazem se sa tobom donekle,Rossi sigurno nece izaci skoro iz Moto GP,ako se nesto nepredvidjeno ne desi,za titule se nadam,(taman da zaokruzi na 10),ali se ne slazem ovo za Melandrija,nadam se da ce ti to on sam dokazati sljedece sezone. Bice veoma zeznuto sljedece godine. Stoner ima provjerenu kombinaciju,Pedrosa i Hayden nisu ni malo za podcjenjivanja,potom Melandri,...ma nema tu losih vozaca,ipak je to Moto GP. Kad ce vise taj Mart. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stoner kao nije mogao da stigne Pedrosu na trci u nedelju. Zato je dan posle trke na treningu vozio 0.8 brze od drugog, a 0.5 brze od Pedrosinog najbrzeg kruga na trci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vise srece drugi put, znanje i talenat su potrebni ali, kao sto ze vidi iz prilozenog, ne i dovoljni. Ja sam odusevljen njegovim nastupom na ovom motoru, jedva cekam neke nove konjske snage i neki novi grip. Do tada stvari stoje ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 7, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vise srece drugi put, znanje i talenat su potrebni ali, kao sto ze vidi iz prilozenog, ne i dovoljni. Ja sam odusevljen njegovim nastupom na ovom motoru, jedva cekam neke nove konjske snage i neki novi grip. Do tada stvari stoje ovako. E ovo su prave rijeci! Hvala kolega. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vise srece drugi put, znanje i talenat su potrebni ali, kao sto ze vidi iz prilozenog, ne i dovoljni. Ja sam odusevljen njegovim nastupom na ovom motoru, jedva cekam neke nove konjske snage i neki novi grip. Do tada stvari stoje ovako. E ovo su prave rijeci! Hvala kolega. ;D Vazda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je daleko taj mart.... Jedva cekam da pocne nova sezona (i za nas i za motogp) ;D a i nova uzbudjenja. Bice jako zanimljiva sezona to je sigurno,a i Quatar se vozi NOCU!!! E to ce tek biti zanimljivo videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 7, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa pozvali su par vozaca iz razlicitih timova da vide da li su odgovarajuci uslovi za voznju nocu,da li je definitivno odluceno ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kazem da sma i ja veliki rossijevac i da potpuno navijam za njega-cak mi je i soba zuto plava ;D al kad ne ide-ne ide e sad, prikljucio bih se i ovom offu..Qatar kao da se i ne vozi nocu jer ce biti reflektori...nocna trrka je kada motori imaju farove, bar po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 7, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put je rossi-ja stoner koštao titule! ;D ;D Šalu na stranu rossi se cjelu godinu žalio na michelin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna tema, pogotovo kad su (skoro) svi ovde Rosijevci. ;D Posto svi iznose misljenje, necu se ni ja stideti. Rosi jeste veliki vozac, ali u jednom je podbacio. Veliki vozaci znaju za koga treba da voze. Pravi primer je recimo Alan Prost, ili Sumaher, vozaci koji su uvek vozili za vrhunske timove. Tu je Rosii omanuo, da je ostao u Hondi mogao je da razmislja o titulama, ovako, dosao je u ipak u drugorazredni tim, osvojio jednu titulu i to je to. Kombinacija Rosi&Yamaha ce imati po mom misljenju, domet 3-4 mesto u generalnom plasmanu, ne vise. Yamaha nema motor, nema u ovom trenutku ni potrebno znanje i vreme za razvoj necega sto moze da pobedi Ducati, koji je na vrhuncu i sa Stonerom zeljnim krvi. Navijacke strasti su jedno, a realnost sasvim drugo. Zelim mu u svakom slucaju sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 8, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rossi jeste vrhunski vozach... Ali shto bi rekao Obelix vozi klavijaturu. Ne navijam za vozache nego za tim a zagrizzeni sam Ducati-sta... Ove godine je Rossi podbacio zbog klavijature i iskreno nekoliko puta mi ga je bilo zzao... ipak sa trona u pesak nekako mi ne ide... Nadam se da cce sledecca sezona biti uzbudljiva sa lepim zavrhetkom za Zabare... toliko...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 8, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki stručnjak ali slušam celu sezonu ove naše komentatore kako se kunu u Stonera (preko svake mere). Po mom mišljenu čovek nije pokazao ništa specijalno. Imao je toliko nadmoćan motor da je bio van svake konkurencije a u retkim prilikama kada je bilo ozbiljno gusto izlazio je kao gubitnik. Setite se prošle sezone kada je maltene svaku drugu trku završavao padom e tako to izgleda kada mora da se bori za mesto. Zaključak je: Nit` je Rosi za penziju nit` je Stoner novi Rosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 8, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravljash da je capirossi imao isti motor sa istim pneumaticima... Iiii??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 8, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravljash da je capirossi imao isti motor sa istim pneumaticima... Iiii??? To stoji ali koliko ja znam takođe mnogo zavisi od setup-a i od toga kako sam motor legne vozaču (npr. Honda leži Pedrozi dok Hejdenu i ne baš) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki stručnjak ali slušam celu sezonu ove naše komentatore kako se kunu u Stonera (preko svake mere). Po mom mišljenu čovek nije pokazao ništa specijalno. Imao je toliko nadmoćan motor da je bio van svake konkurencije a u retkim prilikama kada je bilo ozbiljno gusto izlazio je kao gubitnik. Setite se prošle sezone kada je maltene svaku drugu trku završavao padom e tako to izgleda kada mora da se bori za mesto. Zaključak je: Nit` je Rosi za penziju nit` je Stoner novi Rosi Hajde cak da izbacimo iz diskusije vozacke kvalitete Stonera i Rosija. Ostaje da Rosi nema hardver za osvajanje titule, niti ce ga imati, i to je njegov najveci problem. Kao sto rekoh, i pored svih vasih zelja, ostaje mu borba za trece ili cetvrto mesto u generalnom plasmanu. I kao takav ce biti koristan za razvoj neke Yamahe koja ce mozda za nekoliko godina vredeti nesto. Dobro, nije ni to lose, jel tako Mixa? Zakljucak: za titulu treba dve stvari, vozac i motor. U kombinaciji Rossi&Yamaha tek polovina je ispunjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...