djulic81bb 0 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao svima, ja sam novi clan, mada za sada neuspjesan, kupio sam prije 2,3 mjeseca po prvi put u zivotu motor( yamaha r6 2002 g.) al mi covjek namjestio sa pokvarenom masinom, i evo vec 2 mjeseca pokusavam naci novu masinu, al ne ide nikako, tako da za sada jos nisam bikers, ako ko zna gdje i kako da nabavim novu masinu nek mi javi, bio bih vjecno zahvalan....caos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum. Da nije R6 malo jak da bude prvi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 29, 2012 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ,To jedino na neki moto otpad da potrazis,ili ako neko ima havarisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi mogao da povedes nekoga ko se razume u motore kad si isao da kupis isti? S obzirom da ti je to prvi motor (iako mislim da ti nebi trebao to biti motor na kojem ces da se ucis) trebao si povesti nekoga ko se razume u motore da nebi dosao u situaciju u kojoj si sada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 30, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan što nisi uzeo keca, bolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 30, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...