aco.paun 60 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan mali problem (bar se nadam da je mali), primetio sam da pri vožnji motora negde između 5700-6200 obrtaja pravi neke vibracije. Znači nebitna je brzina kojom se krećem na putu, ali mi se to dešava u svakoj od 6 brzina pri tom broju obrtaja. Vibracije su male, kao kad bi neko uključio masažer pa mi stavio na ruke i na guzove Šta bi mogao da bude uzrok tome, molio bih za malo pomoći kako bih ustanovio razlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan imam isti problem na nsr-u na istim obrtajima sjutra se otvara masina da majstor proveri jeli dobro uzupcena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22241 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo si informacija kolega dao... Je li bilo vibracija i pre ili posle nekih radova su se pojavile? Tako sitne od kojih trne prsti mozes dobiti zamenom izduva npr. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22241 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada pogledah datum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi resen problem,opustili se drzaci motora tako da je imao lufta jebem ga majtori su cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...