Mr.Black 17 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: NX500 2024 Pearl Horizon White Prijavi odgovor kao problematičan Reparirao sam vodenu pumpu pa sam mislio da zamenim kompletnu rashladnu tecnost ali ne nikako ne mogu da skontam gde se ispusta tecnost iz sistema. Buduci da sam skidao crevo sa pumpe dobar deo antifriza je iscureo ali mislim da je ostalo jos u hladnjaku jer je nizi od pumpe i doticnog creva... Ako bi moglo da se napise nesto vise o ovoj temi gde se ispusta, koji antifriz, kako se lutira i gde prilikom sipanja jer je jednom poznaniku ostao vazduh i probila mu je tecnost na dihtungu glave... U pitanju je model 125,200,250,300 ili 500 sprint Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Jun 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druže imaš temu u Maxi Scooter delu... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...