Jump to content

Moto Zajednica

Vizir za Suzuki GSXR

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 219 postova
  • Motocikl: GSX-R 1000 K4

Drugari,

čuo sam da negde u Tošinom bunaru postoji neka radnja ili servis koji prodaje vizire u boji za razne motore. Ne uspevam da izguglam ništa slično tome, pa ako neko zna o kojoj se radnji radi, neka kaže.

Osim toga, ako neko zna gde se može napraviti ili kupiti neki vizir u boji za motor, a da nije izvesni Ivan, neka kaže.

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala na referencama, ali nije ta ponuda baš tako sjajna. Guevara uopšte ne drži vizire, a ovi ostali ili imaju tek poneki zatamljeni, ili uopšte nemaju. Daleko od toga da bilo ko ima izbor u raznim bojama za razne modele motora.

Dolazim na ideju da razvijem proizvodnju.

BTW, Markos više nema prodavnicu u Beogradu.

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: XT600

Osim toga, ako neko zna gde se može napraviti ili kupiti neki vizir u boji za motor, a da nije izvesni Ivan, neka kaže.

Nisi zadovoljan ivanovom uslugom ili je nesto drugo u pitanju? :stabre: Posto i meni treba vizir.

Nisi zadovoljan ivanovom uslugom ili je nesto drugo u pitanju? :stabre: Posto i meni treba vizir.

Ma, jurim čoveka već mesecima, te prebukiran, te na odmoru, te menja radnju... zapisivao me u njegov tefter više puta, jednem je uspeo čak i da mi zakaže termin, da bi mi dan pre zakazanog uz izvinjenje otkazao. Već neko vreme ga ne zovem, odustao sam.

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Sto me bre ne poslusas ? Za lovu koju bi dao Ivanu mozes dva da kupis. A ako bi menjao vizir samo zbog boje,narucis foliju za farove koje god hoces boje(isto od kineza) i zalepis.To ti je 5-6evra.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Jel to ivan poskupeo nesto ili se varam?

Drugaru je radio vizir za VFR750 rc24 pre jednoooo 2 godine i to je kostalo nekih 3.000din

Vizir je odradjen feeenomenalno, mnogo bolje i kvalitetnije od vizira koje si mogao da kupis u radnji (barem u to vreme)...

To je bilo pre 2 godine, ne znam kako je sad...

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Meni je trazio za beli 40,a za zatamnjeni 45 ili 50e,ne secam se.Mozda bih mu i dao,ali nisam imao uzorak da napravi kalup,pa sam odustao. I onda sta mi se desi-narucim od kineza poviseni,sa velikim bubblom,oni mi greskom posalju sa manjim bubblom. Ja se zalio i oni mi vratili pola para,tako da me je vizir izasao 10evra. I ima jos jedan da narucim. :moto3:

Sto me bre ne poslusas ? Za lovu koju bi dao Ivanu mozes dva da kupis. A ako bi menjao vizir samo zbog boje,narucis foliju za farove koje god hoces boje(isto od kineza) i zalepis.To ti je 5-6evra.

Pa, poslušao sam te i gledao sam ne e-bleju :) ima svašta, ali kako poručiti? Imaš li ideju, vrlo rado bih poručio neki od onih vizira koji su u ponudi, a možda ča i dva. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja