Shesti 3 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce onog ko ga bude vozio boleti cose za tablu, jer je nikad nece ni pogledati :D . Motor ima karakter, kako po izgledu, tako i (verovatno, ako je kao ostali njihovi motori) po masini i voznim osobinama. Mislim da po brutalnosti i "razbojnickom" karakteru nece imati konkurenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto u sebi, ali opet kao da mu nesto hvali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Hvale ga oni koji ga voze, a fali mu samo neko da mu zavrne gas :D ...sve ostalo on sam radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj ga je vozio čitavu sezonu , izdrao je 3 seta guma , i na moje pitanje kakav je samo se stresao i kroz zube procijedio sve je drugo smiješno . Malo sam ga zezao da priča tako jer je seviser KTMa , i da meni u povjerenju može reć istinu . U tom trnutku u garaži je pored RC8 bio parkiran Ducati 1098 , znajući koliki je čovjek fan Ducatija ( vozio je prije 7-8 god 996 i dan danas žali za njim ) pitao sam nije valjda da je i od ducatija bolji - odgovor je bio " na moju veliku žalost za klasu je bolji " . Imao sam predrasuda o narandžastim , ali je drug uspio da me ubijedi da su trnutno stvarno lideri . Vjerujem čovijeku jer zaista voli motore , baš dobro vozi , promijenio ih je milion , jednom riječju zna čova znanje. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar (isto iskusan biker) je vozio KTM-a, i posle toga kupio novu Kawu (on uvek kupuje nov motor, vozi ga neko vreme i proda). Kad sam ga pitao zasto je tako brzo prodao Kawu, rekao mi je da bas nije cesto isao u garazu da ga uzme da ga vozi...jednostavno...nista...kad prilazi garazi...a dok je vozio KTM-a, kad udje u ulicu kolima gde mu stoji motor, srce vec pocne da mu bije kao ludo od adrenalina...kaze jednostavno nije to to...i prodade covek Kawu i ponovo kupi KTM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj ga je vozio čitavu sezonu , izdrao je 3 seta guma , i na moje pitanje kakav je samo se stresao i kroz zube procijedio sve je drugo smiješno . Malo sam ga zezao da priča tako jer je seviser KTMa , i da meni u povjerenju može reć istinu . U tom trnutku u garaži je pored RC8 bio parkiran Ducati 1098 , znajući koliki je čovjek fan Ducatija ( vozio je prije 7-8 god 996 i dan danas žali za njim ) pitao sam nije valjda da je i od ducatija bolji - odgovor je bio " na moju veliku žalost za klasu je bolji " . Imao sam predrasuda o narandžastim , ali je drug uspio da me ubijedi da su trnutno stvarno lideri . Vjerujem čovijeku jer zaista voli motore , baš dobro vozi , promijenio ih je milion , jednom riječju zna čova znanje. poz Zna Musa znanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Zna Musa znanje Dere musa jarca . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da se farbaju gace od zvuka.V je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa markane kupi ga ona ;D sta je to za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan pa markane kupi ga ona ;D sta je to za tebe. Ako je ovo meni upuceno,to bi mi bio drugi motor, posle lc8 adventure. ;D Znas kako kazu:Bujna masta sere svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Od KTM-a sam ocekivao manju tezinu i nesto vecu snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan stvarno prelep motor..i kako kazu BRUTALAN izlged Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 19, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da se farbaju gace od zvuka.V je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan J*beš motor bez auspuha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo cudu ima suvu lamelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Od KTM-a sam ocekivao manju tezinu i nesto vecu snagu. Ali kada je motor KTM-ovski izbalansiran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...