Nikola Simic 134 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Probiker Travaler cizme broj 44. Obuvene samo nekoliko puta. Kao nove su. Cena 40 e. Javite se preko pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 22, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan imam iste, odlichne! i ne pushtaju vodu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan čime si ih ovo slikao, fiksnim telefonom ? ja nudim 30eur na nevidjeno...dao bi i 40, ali sam već kupio jedne 43 pa mi male 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan čime si ih ovo slikao, fiksnim telefonom ? ja nudim 30eur na nevidjeno...dao bi i 40, ali sam već kupio jedne 43 pa mi male :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 23, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste, doduše, sada već dobrano odrane. Svaka preporuka za taj cenovni rang! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan čime si ih ovo slikao, fiksnim telefonom ? ja nudim 30eur na nevidjeno...dao bi i 40, ali sam već kupio jedne 43 pa mi male Jel bi dao 40 e da ih slikam mobilnim telefonom? Salim se... Ja ih ne bih dao ispod 40, posto su cizme stvarno kao nove, a ti te tvoje sto si kupio (broj 43) isto okaci ovde pa prodaj... Ako treba mogu napraviti bolje slike da vidis bolje, ali ispod 40 e ih stvarno ne bih dao. Prosle godine su kupljene u Louisu i obuvene nekoliko puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda jos uvek aktuelna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan i to što kažeš...ako se predomislim javljam se i dooolazim po njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Obecao sam da cu napraviti malo bolje slike i evo ih! Posto se fiksni telefon nije pokazao kao dobro resenje uzeo sam mobilni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno! Broj telefona 064/925-76-76. Moze i sms i poziv! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju nigde ni jednu ogrebotinu... Ako treba jos koja slika recite! Neki detalj, nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim oglas... Jos uvek su na prodaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...