Arakis 5938 Napisano Jul 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče krenem put Inđije nekim poslom i usput stanem da kupim nešto, skinem onu svoju BMW torbicu i zakačim je pozadi na kofer (već vam je malo jasnije šta će biti ). Odem do druge prodavnice pa nastavim dalje kroz Zemun starim putem. Negde u centru stane pored mene mala Girera, pozdravimo se na semaforu i krenem dalje...oko Saobraćajne škole se okrenem - naravno torbe nema ....sa svim dokumentima, nešto para, PMR radio stanicom.... Pretrnuo sam, sledio se u momentu. Odmah nazad i negde u Dušanovoj vidim na trotoaru skuter Gilera i momčića koji mi maše? Stanem, dečko taman vrti telefon da me nekako dozove, našao je torbicu, ura! Ali... Ne znam baš kako se desilo ali (ispostavilo se da je i on član foruma, nick ETFovac ) momčić je naleteo na moju torbu, pregazio je i omastio asfalt . Odmah sam otrčao do apoteke, očistio mu oderotinu na nozi hidrogenom, zavio zavojem, naravno častio ga kao poštenog pronalazača i tako... Sibine, hvala ti što si spletom okolnosti našao torbu i baš mi je žao što si se malo ogulio, neka su ti srećne rane junačke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Jul 21, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bas sreca u nesreci, al vazno da je hepi end Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 21, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jadan momak. Zbog senilnog čiče umalo teže da nastrada. :moto3: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jul 21, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan momčić je naleteo na moju torbu, pregazio je i omastio asfalt . Čekaj bre, jel ti oštetio radio stanicu; jel ti nadoknadio štetu? Reci brate ako je bilo nekih problema da ga tražimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pokidah se Nadam se da je ETFovac ok prošao. A i torba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Sve bi ja te sto predju 50god. u staracki dom, kakva crna voznja motora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 21, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da čika Rajko u torbici nosi i protiv pešadijsku minu-rasprskavajuću, cenim da je kolega Etf skroz dobro prošao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci opet BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ETFovac 35 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Moja strana price ovde. Jos jednom hvala puno na pribranosti i prvoj pomoci... Sranja se desavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorim ja tako forum.... pogledaj novi sadržaj... i od svih tema, ja otvorim baš ove dve... Šta je slučajnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu obojici sve u svemu ok,al što se tiče upoznavanja forumaša,ipak možda razmena tel-pa kafa itd.Volim adrenalin, al bre vi napraviste akcioni film 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 21, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Arakisu pod hitno i trajno ukinuti sve funkcije na forumu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @arakis Шта ти би друже да ово напишеш на форуму!? Види само шта пише овај микуланац!???? :lol: Све у свему, добро се завршило осим за колегу ETF-a... За њега и његов гест , а после кажу да су мотористи барабе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jul 21, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan prvo podbacio coveku torbu pod tockove a onda mu kao ocistio rane, da se malo obrati paznja na ponasanje - opet si gled'o neku cicu u minicu i naravno jel eto dobro te nije bilo gore i po tebe i po njega idemo dalje nek je ovo za nauk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 22, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan More što je bacao čoveku torbicu pod točkove ni po jada, nego ga je posle doveo u Labos pa sam ja rodio mečku dok sam ispravio korman od skutera Kaže Starac Fočo "deder Skubiću, ispravi dečku korman dok popijem kafu. Malo sam ga salomio u Zemunu". Misssiimmmmm :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 22, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bem' ti sta kriza uradi od ljudi. Napravila se beogradska ekipa poput one u Crnoj gori sto prosipaju ulje po putu, ovi nasi izbacuju torbice...originalno nema sta. Jos samo da usavrse kako da naplate posto se ovako bas nece opariti a Scuba ce se odvaliti od posla 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 22, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Torbicu uvek u kofer i nema zime!!!I nikoga ne juri nego vozi svoju voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17011 Napisano Jul 22, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što se dešava oko Rajka definitivno nisu "čista posla"! Ovaj događaj nije usamljen slučaj! Evo kako sam ja nedavno prošao nakon susreta sa dotičnim: vraćao se ja sa drugarom kolima iz Šapca za Niš, kad me neki đavo natera da svratim do Laboratorije. Malo posedeli popričali sa "osobljem" i krenemo za Niš. Auto (inače u izvanrednom stanju, takoreći nov) odmah nakon boravka u Rajkovoj blizini počeo čudno da se ponaša. Prvo krči i škripi i onda (iz čista mira) otkine se i otpadne ceo zadnji trap?! Jedva smo vratili auto na točkove i uvezali nekom žicom te tako stigli kući u Niš. Iz navedenih razloga smatram da bi bilo neophodno da se pronađe neka baba (ne mora obavezno da bude baš stara) da čoveku prebaje i da ubuduće nemamo ovakvih problema nakon susreta sa njim. Ukoliko neko poznaje takvu babu neka obavesti i mene (isto imam neke probleme) pa da dođem da o istom trošku prebaje i meni (i ujedno da pripazim da se Rajko ne uplaši od babe). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5938 Napisano Jul 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa....kiselo se nasmejah....tovarite, tovarite, je l' treba veća lopata, ona kubikašica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 22, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovde ima osnova za tužbu? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa....kiselo se nasmejah....tovarite, tovarite, je l' treba veća lopata, ona kubikašica? Што си на крај срца па ми те волимо!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan Arakisu pod hitno i trajno ukinuti sve funkcije na forumu! ne ukinuti nego mu naći one alu kutije da stavi na motor tako mu ništa neće poispadati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ETFovac 35 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da mu uzmemo neko vrhunsko remenje, onda moze i svinju da natovari na kofer More što je bacao čoveku torbicu pod točkove ni po jada, nego ga je posle doveo u Labos pa sam ja rodio mečku dok sam ispravio korman od skutera Kaže Starac Fočo "deder Skubiću, ispravi dečku korman dok popijem kafu. Malo sam ga salomio u Zemunu". Misssiimmmmm :D More, popismo mi po 2 case koka-kole i ispusismo jedno 4-5 cigara dok nisi zavrsio sastavljanje i rastavljanje Arakis rusi mlade motoriste, a scuba posle vadi trnje iz pi*ke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan "Arakis rusi mlade motoriste, a scuba posle vadi trnje iz pi*ke " To se zove timski rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 22, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa....kiselo se nasmejah....tovarite, tovarite, je l' treba veća lopata, ona kubikašica? Jok bre, pozvacemo Lenjog da donese kasiku od bagera ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...