AnteK 599 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto vecina enduraca ima i unutrasnju, a ne samo tubeles? Zato što se u enduro vožnji moraju malo gume ispustiti, ponekad i puno ( ovisno o terenu, meni je po kamenju najbolje 1.4/1.5 bara ), a tublesice nisu bash dobro rješenje za male pritiske, a pogotovo nisu dobro rješenje za česte udarce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Zasto vecina enduraca ima i unutrasnju, a ne samo tubeles? Zato što se u enduro vožnji moraju malo gume ispustiti, ponekad i puno ( ovisno o terenu, meni je po kamenju najbolje 1.4/1.5 bara ), a tublesice nisu bash dobro rješenje za male pritiske, a pogotovo nisu dobro rješenje za česte udarce. Čekam samo da izdaš knjigu i da se ispišem sa svih foruma ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je jedan od razloga i to sto zicane felne bolje upijaju jake udarce od aliminijumskih, ne deformisu se kao aluminijumske i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ante, jedini konkretno odgovaras na konkretno pitanje I ovo sto je struja napisao je korektno, tj. tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Problem su rupe gde u felnu ulaze zice. Tu pusta vazduh kad se stavi tubeless guma. Postoji kit koji moze zicanu felnu da osposobi da prima tubeless gume...(citaj-lepljiva traka koja jako prianja i ne propusta vazduh, i zalepi se celom unutrasnjom povrsinom felne ). Eto. Kao sto je kod mene reseno recimo,pa na zicanim felnama imam prednju tubeless gumu! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko sto rece dane@ evo malo veca slika mog zicanog tocka sa tubeless gumom enduro motora iz sredine osamdesetih. e, da... u pitanju je Honda XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je kod mene reseno da na zicanim felnama imam tubeles gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...