sci 26 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Koje su mane, a koje prednosti unutrasnjih guma u odnosu na tubeles i moze li se staviti tubeles umesto unutrasnje?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali kada stavis i felne koje nemaju zice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cao GAGI problem su zice da su livene felne na njih ide tubeles. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ej nemoj me sramotiti!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Problem su rupe gde u felnu ulaze zice. Tu pusta vazduh kad se stavi tubeless guma. Postoji kit koji moze zicanu felnu da osposobi da prima tubeless gume...(citaj-lepljiva traka koja jako prianja i ne propusta vazduh, i zalepi se celom unutrasnjom povrsinom felne ). Eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW ! ;D Čini mi se da samo BMW ima takvo rešenje za žbice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i Aprilija Caponordima istu prichu... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Honda je imla to resenje pre 20 godina. BMWu i ne trebaju zicane felne, jer cim sidje sa puta nesto mu crkne ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 7, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Honda je imla to resenje pre 20 godina. BMWu i ne trebaju zicane felne, jer cim sidje sa puta nesto mu crkne ;D Ma pali bre ! ;D Samo miniras !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja vid'o, svojim ocima, vise puta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 7, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja vid'o, svojim ocima, vise puta ;D NE miniraj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Aj se vozimo BRE! Samo da ti ne sidjes sa asfalta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja malo dam odgovora Nisam pitanje postavio zbog sebe, vec zato sto smatram da je korisno da siri krug ljudi sazna nesto vise o ovoj interesantnoj temi i da bi doprineo osvezavanju foruma, jer nekako utihne u ovim zimskim mesecima sto nikome ne ide u prilog . Moj Kawasaki en500 ima zicane felne i tubeles gume Sve zavisi kako je felna odradjena, tako da i zicana moze bez problema da nosi tubeles u sta se uverio i Boban kada je na svog en500 stavio tubeles gumu. Voleo bih da je to resenje za svaku zicanu felnu, ali na zalost nije. Prednost tubelesa je sto guma ne ispusta naglo (kao meni pre neki dan unutrasnja :-\), pa je bezbednije i lakse stati sa njom. Drugo, tubeles se moze "naduvati" sprejom, pa se tako moze voziti do kuce ili vulkanizera, a ne ko` ja s` obzirom da nisam imao potreban alat, koji inace uvek nosim sa sobom, a sad ga nisam poneo, jer sam krenuo da kupim motor i mislio da nece bas u prvoj voznji da mi pukne guma :-[, tak oda sam se "vozio busem d oBG-a, pa kupio gumu, pa sutradan nazad i jos morao da stavljam staru spoljnju i celavu gumu :'(. Ali, ciko je sada kupio gume i upravo idem u garazu da ih montiram jeeeeaaaa ;D PS: Rause, doci ce ti Dule Rus za dva tri dana iz Kos. Mitrovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 7, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aj se vozimo BRE! Samo da ti ne sidjes sa asfalta ;D ko' nece da sidje sa asfalta ! JBTE ! pa ja te zovem danima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zovi i mene, zovi i meneeee, samo da stavim gumeeeee I dosta prepucavanja, videcu vas na putu. tj. van puta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Boban je stavio obicne gume umesto tubeles i ima livene felne a drugo uzmi malo razmisli kako bi naduvao gumu a imas spice?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je imla to resenje pre 20 godina. Zašto su odustali od tog rešenja, kad na takve felne idu TL gume Zasto neki ljudi govore zbica umesto zica? Pa, valjda zato što se u tom kraju tako kaže. Bitno je da se razumemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2810 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW ! ;D Čini mi se da samo BMW ima takvo rešenje za žbice. Kazu da je to Aprilia Caponord prva resila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti Honde XL 600 iz 85 godine sa tubeless zicanim/zbicanim felnama A Caponord se nije pravio 85-te ;D, tako da... Ne znam ko je to prvi resio, ali znam da su na XL bile takve felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 7, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ...ali znam da su na XL bile takve felne... I dan danas su sa sve tubleskama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2810 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ...ali znam da su na XL bile takve felne... I dan danas su sa sve tubleskama Ne vredi, slab sam sa off-road gradivom. :-X Do pre par godina sam se drzao Farbacheve devize "asfalt je za motore a zemlja za krompire. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ...ali znam da su na XL bile takve felne... I dan danas su sa sve tubleskama NICE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...