Miki_954 78 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Tubeless u garazi, hmmmmm tesko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako ne kapiras, to sam ja odneo kod vulkanizera, pa mi zamenio gume, pa se ja vratio u garazu i kao fora menjam gumu. Samo nemoj nikom da kazes. A i motore sam pozajmio, nisu to moji motori ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 668 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1400 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba balansirati svaki put kad mjenjaš gume, zašto bi uopće postojale balansirke ?? Nadalje, potpuno je pogrešno razmišljanje da vozač može definirati debalans u vožnji - to ako osjetiš onda je kotač/guma već u dosta velikom debalansu ili je felga oštećena, no balansirka je neuporedivo osjetljiviji stroj od naših čula - guma može biti u debalansu a da to vozač ne uočava, i u većini slučajeva i je tako. Kaže prijatelj vulkanizer ( mnogi sa ovog foruma su bili kod njega i znaju ga ) da je svaki drugi kotač u debalansu poslije promjene guma, pogotovo žbičani enduro kotači! Ja osobno ne bih išao mjenjati gume kod vulkanizera koji nije u stanju izbalansirati kotač motocikla - onda mogu i sam u garaži promjeniti gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...