siny 139 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Moto-skup MC Balkanika - Modrica, BiH 20., 21., 22. Jul. Izmjena u programu - Nece nastupiti Nermin Puskar i band nego nastupaju Texas Flood Za bajkere ulaz uvijek besplatan. Kontakt telefon: + 387 65 912 013 Carli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 18, 2012 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan NIje vazno ko svira vazno je ko je domacin Mi stizemo u subotu oko 18h VIdimo se prijatelji Nemoj da popijete svu rakiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanxx 3 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan NIje vazno ko svira vazno je ko je domacin Mi stizemo u subotu oko 18h VIdimo se prijatelji Nemoj da popijete svu rakiju Dolazim i ja malo kasnije zato Darki sacuvaj malo rakice i za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 18, 2012 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan NIje vazno ko svira vazno je ko je domacin Mi stizemo u subotu oko 18h VIdimo se prijatelji Nemoj da popijete svu rakiju Dolazim i ja malo kasnije zato Darki sacuvaj malo rakice i za mene Za svaki slucaj stavicu ja jednu cuturicu u bisage Da se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanxx 3 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan obavezno cuturica nikad se nezna kad se moze ozedniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Rakije ima - ne moze je krava popiti oko toga nemoj da se brinete!!! Vidimo se "uz sank"!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 22, 2012 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli sinoc oko 23h kuci. Bilo nam je super, kao i uvijek! Fotografije cu objaviti na klupskom sajtu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...