grom94 2 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, potreban mi je savet, resio sam da pravim protocne auspuhe od prohroma, jer mi fabricki nisu dovoljno glasni, a i poceli su da trule, pa me zanima da li je pametnije da napravim izduv 2 u 1, ili da ipak bude 2 u 2? katalizator bih naravno skinuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Jul 17, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan 2 u 2. Ja sam imao tako levi cilindar levi alspuh i desni desni, brutalan zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan A kako se izbacivanje LONCA odrazava na motor ????? Ima li neke razlike u radu i ponasanju makine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan U nekoj teoriji ima. Nešto brže (lakše) izlaze izduvni gasovi dok su izduvni ventili otvoreni pa onog trenutka kada se izduvni zatvaraju, a usisni otvaraju bude nešto veća dekompresija pri usisavanju smese pa je poželjno podesiti karburatore pošto fluid ima nešto manji otpor pri savladjivanju prostora kroz koji prolazi. Ovo je naravno neka "majstorska" teorija koja bez nekog pravog merenja i dijagnoze u opšte nemora da bude tako. Ali eto, ako imas gde, posle menajnja auspuha ti proveri malo na vakumima kako ti rade karbusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala....jesenas planiram da odradim promenu dva u jedan ili dva u dva videcu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam kod mene imao prohromski 2u1u2 izduv i mogu ti reci da je zvuk brutalan, a o lakoci vrtenja da i ne pricamo. Sto se tice izgleda opet predlazem u2 sistem jer je lepse da ima sa obe strane. Skuplje jeste ali vredi. Ja sam moj izduv platio oko 400 evra. Nije pravljen vec je namenski aftermarket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...