mirkoBu2 9 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Budva - Novi Sad Motocikl: Yamaha xj6 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, lanac mi je vise nego zreo za mijenjanje pa mi treba mala asistencija oko kupovine istog. Za yamahu xj6 diversion 2009. luis prodaje set D.I.D. Professional Line chain kit (chain+front/rear sprockets) po cijeni od 130e http://www.louis.de/_205799c5c972ff8c96e301e2cf3dc19d18/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=RJ192&list_total=70&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10048300 interesuje me da li mi odgovara taj lanac za te pare da kupim kod luisa ili da kupim kod Platnera za 220-250e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 14, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo interesuje, posebno kakav je luisov u poedjenju sa onim sto se prodaje kod nas u yamahinim zastupnistvima i postoji li jos neka pametna/povoljna varijanta za kupovinu lanca? Nikad ga nisam menjao pa ne znam kako to ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za TDM-a kupio u Luisu i bogami nema nikakve razlike niti problema .Zvao sam i Guevaru i Plattnera a bogami i ostale dobavljace delova. Svuda u Srbiji bio je dosta skuplji pa sam se odlucio za Luisa i nisam se pokajao.DiD je DiD pa i ako je pedesetak i vise eura jeftiniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem. Ja sam za svog TDM-a platio oko 15000 dinara prošle godine negde u aprilu. Doneli mi iz luisa. Lanac x ringovima, dva lančanika, spojkicu, pastu i ringove za nju i sprej IPON. sve u te pare. Ako ti nije hića, pratiš na njihovom sajtu kad su kakve akcije, možeš znatno jeftinije da prodješ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 15, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Super! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkoBu2 9 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Budva - Novi Sad Motocikl: Yamaha xj6 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na savjetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan D.i.D. je medju najboljima. Nego sto ovi nasi hoce da zarade parice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre 15 dana za istu verziju motora narucio did lanac i lancanike iz luisovog kataloga. doneo mi lik iz sapca koji redovno svakih 10 tak dana ide van i donosi po ceni iz kataloga. mene je izasao 110 eura komplet i vec sam namontirao i sve je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...