ivanf 11 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dve kacige - moju običnu HJC i neku enduro sa kačketom, zatamljenu ultra giga Marushin koju je moj burazer kupio da se shmekerishe na mom motoru, al od kad je slomio ruku sa njega više ga ne vozi pa eto meni kacige. Motor je SV650 i moja zapažanja su sledeća: Sama vožnja preko 140 postaje vrlo neprijatna (barem meni) iako imam vizir. Ako se nabijm skoz u tank onda je ok, al su mi onda ruke u smeškom nezgodnom položaju. Između kaciga postoji ooogromna razlika na većim brzinama jer enduro kaciga ima onu produženu bradu koja ti klima glavu levo desno pri većim brzinama. Kačket sam skinuo odma naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo utiske sa voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 23, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Raznece ti vrat kacket kaciga. Moze se izdrzi al je neprijatno do bola. Idi ispod 100 i mozda bude kolko tolko OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 28, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo utisaka... sad sam u bosnu, pa palim za bg... odustao sam od kacketa, ali sam izbegao izolir traku... ionako sam morao da zalepim vizir na dva mesta selotejpom :D (srbija brale) jer mi se na vecim brzinama otvarao vizir na gore sto smara bas bas... inace, voznja na magistralnim putevima je ok, sto se tice vetra, ali autoput je horor... i 140 sa mojim povisenim vizirom je zajebano, oseca se veliki prititisak od vetra... onda sam bukvalno legao na rezervoar i tako sam picio 180 u proseku, jer sam samo zeleo da sto pre sidjem sa autoputa... ni to nije idelano jer kao sto kolega rece, ruke i ledja zabole gadno, pogotovo ruke, koje su skroz savijene u laktovima, pa mi se smanjuje i upravljivost motora sto nije gotivan fazon na 180... bukvalno moras da lezis i da gurkas korman da skrenes u drugu traku... naravno, mora da se pazi da ne ševrdne :D:D... ali generalni utisak zamora je mnogo manji nego na teneri jer su vibracije mnogo manje izrazene... eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...