Novica Miric 0 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: Yamaha r6 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI, POTREBNA MI JE POMOC, VOZIM R6 2007 I MALO PRE SI MU PRESTALE DA RADE OBE POZICIJE I MIGAVCI, MOZE LI NEKO DA MI OBJASNI (DETALJNIJE) gde se nalazi kutija sa osiguracima??? HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novice nemoj da vices ninakoga,a pogotovo ovdje na Forumu. Pisanje velikim skovima na Forumu znaci vikanje na nekoga,a mi to ovdje ne volimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novica Miric 0 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: Yamaha r6 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Novice nemoj da vices ninakoga,a pogotovo ovdje na Forumu. Pisanje velikim skovima na Forumu znaci vikanje na nekoga,a mi to ovdje ne volimo.... Ma daj kakva vika, ovo je samo poziv u pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebali da odluce administartori,ali su izgleda svi na GO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novica Miric 0 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: Yamaha r6 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Resio problem, evo saljem Vam manual za R6 2006-2008 nadam se da ovo u vezi godista neko nece shvatiti kao da vicem yamaha r6.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 12, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebali da odluce administartori,ali su izgleda svi na GO. Jedan admin nije go Izmenjen naslov, a za tekst poruke... prezivecemo. Samo jos da se nadje pomoc za Novicin motor. EDIT: vidim da je reseno, jos samo da resim mojih 38 sa 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joooj moj dobri Lalajko pa zar sad po ovoj vrucini ti sa 38 sa 5C....Izgleda ti se primila ova ljetnja teperatura. Nego tu fali stosta...Prvo "Predstavljanje",pa sve ostalo,ali da ne Off-ujemo temu, djecko se snasao brzo,a mogao je i bez ove frke na Forumu. Veliki pozdrav za tebe i vise nadji kakvu snajku da se brine o tebi,jer ocito ne umijes sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...