Nikola2607 774 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li možda neko zna, ko još pravi vizire osim Ivana. Ide na more vraća se tek 5. avgusta, a meni je hitno potreban vizir za cbr f3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Niko, koliko ja znam, jurim se s njim već nekoliko meseci. Prosto, dolazim na ideju da otvorim biznis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Jul 12, 2012 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Može da izradi Galenika, pogon klirita, onde kod sinagoge. Sad, komplikovani su, klasična firma, inženjeri,projekat...al čovek koji rad rukom bi to mogao al ne mogu da nađem ime i telefon ovog časa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 12, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, postoji ova tema: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/35811-viziri-od-pleksiglasa-tomislav-senicic-kraljevo/ Ako još uvek čovek radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...