dejan24 322 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ti bar znaš Rille kolika je bila želja za odlazak na ovakvu avanturu! Ali eto i sada nakon nekoliko dana po dolasku ja još slažem utiske i prelepe uspomene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je tako, nego brate mili slaži uspomene i sećanja malo više u formi putopisa izgoresmo na ovoj vrućini pored računara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Došao je dan da se napusti prelepo plavo more, put nas vodi do Postojnske jame i do Bledskog jezera! Prelazak preko najdužeg mosta u Sloveniji, kažu da su preko zime toliko jaki uadri vetra da se dešava da most bude zatvoren po nekoliko sati za saobraćaj dok se vetar ne smiri. Posle obilaska Postojnske jame i Predjamskog grada nastavljamo put Bledskog jezera.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan POZZZZZZZZZZ :::::brate dejan , drago mi je , da se ti je svidjalo kod mene , ja se ti javljam ovog trena iz MAROKA . ovde je vrucina oko 40 stepeni, provozao sam oko 4500 km -- SLOVeNIJA -- ITALIJA -- FRANCIJA -- ANDORA -- SPANIJA -- PORTUGAL -- GIBRALTAR -- MAROKO i nazad kuci --- pozdravljam sve moje prijatelje iz zajecara sa kojima sam proveo nekoliko nezaboravnih dana , posebno OLIVERA I NJEGOVU SUPRUGO ...... dejan cekam nastavak , pa naprasvio si sigurno 1500 slika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoro sam zaboravio moju BILJU !!!!!!!!!!!!! neznam kad cu opet doci do kompjutera ,zato ne znam ............. pozzzzzzz TIKI , BOJAN , DRAGAN ( TREBA TI VISE MOTORA ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Zbog lavine ispod Vršiča stradalo je (po zapiscima iz tog doba) oko 350 osoba, a 10 000 bilo ih je angažovano kod gradnje. Samo toliko...inače...lep đir. nemoj , da ga popravljas , neka znaju kakvi smo ratnici mi slovenci !!!!!!!!!!! nikad manje od 10 000 zarobljenika !!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za mog brata Milana , lep provod i cuvajte se. Pozdrav Regini i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan brate dejan , jos ne spavam , pricamo o tvom obilasku slovenije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Eto stigosmo i do Bledskog jezera, jedno od najznačajnih prirodnih jezera u Sloveniji. Leži na nadmorskoj visini od 475 metara. Bledsko jezero je prirodno i protočno i u njemu živi 19 ribljih vrsta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Po završetku obilaska Bledskog jezera uputili smo se u mestu Kamnik kod našeg prijatelja Draga i njegove supruge Sonje da se malo odmorimo, naravno nesto ubacimo u kljun i da vidimo kakvo čudo od BMW-a je kupio. Pre dolaska kod Draga svratili smo i do bazilike "Marije Pomagaj" najvećeg svetilišta u Sloveniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja dva dana ostavljena su za obilazak Austrije-Graca i posete Luisu i obilazak Madjarske gde smo videli toliko roda na jednom mestu da je to za čudjenje. Bukvalno na svakoj banderi nalazilo se po jedno gnezdo sa nekoliko mladunaca u njemu a i meštani su sami od metala izradili obruce na koje su rode svile gnezdo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći nakon divnih osam dana, nakon prve ozbiljnije vožnje osim da bi hteo da se ZAHVALIM divnim ljudima ( Dragu, Sonji, Borisu , Sonji, Stanku i dr. kojima nisam zapamtio ime) na ukazanom gostoprimstvu i na prelepim uspomenama. Namerno sam izostavio moje drage prijatelje odnosno VIŠE od prijatelja, mojoj familiji (koji nam sada nedostaju) MILANU i njegovoj divnoj supruzi REGINI na gostoprimstvu i na strpljenu sa nama i na kraju HVALA VAM NA SVEMU, bili ste divni domaćini!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Citam putopis, gledam slike, poznati mi ljudi i motor... Sreli smo se na OMV Lapovo kad je ljuljnuo onaj pljusak, vi iz Slovenije a mi za Grcku. Lepa tura i putopis! Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Creative bikera, tako je sreli smo se! Kako je bilo u Grckoj, mi pokisli do Zajecara kao nikad do sada, i gace mi bile mokre , nije pomoglo ni kisno odelo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo stigli kisu 2km posle Lapova i do Aleksinca je bilo pljuska kakav nisam skoro video, na srecu odelo je odradilo svoje, bila stopala mokra ali prezivelo se. U Grckoj je bilo odlicno, bice putopisa zimus kad bude snega da se prezivi sve jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan ne znam , kako nema između srbskim bajkerima interes , da posete lijepu SLOVENIJU !!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 26, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam , kako nema između srbskim bajkerima interes , da posete lijepu SLOVENIJU !!!!!!!!!!!! NARAVNO DA IMA! Ja sam je obisao uzduz i popreko ali kolima. Sledece godine dolazim motorom, povescu i puncu ako bude dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panco 1 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: wien Motocikl: r1 Prijavi odgovor kao problematičan prelepo je na slikama mogu zamisliti uzivo sve to proci...svaka cast Deki...sad se i ja ohrabrio krecem sam pa mekar na jednom tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako pa se vidimo na moto skupu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...