pile 1008 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 900 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 800 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pile....500 dindzi pa da pazarim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 12, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je razlog prodaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice: Reci...da ti kazem. P.S. Vjerovatno spada sa lanca i masti gumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan dali spada ili ne nebi mogao da kazem posto ga nisam probao razlog prodaje je sto koristim motul vec godinama a ovaj sam dobi na poklon pa da neskuplja prasinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokloni se ne prodaju,jer je to uvreda za onoga ko je poklonio,ali ako je tako ostaje moja ponuda i dalje: 500 dindzi. U subotu sam u S.Pazovi pa razmisli. P.S. Je`s ti sad u B.Topoli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan liquy moly ima dobre proizvode,trebalo bi i da imaju dobre sprejeve,bem li ga treba uzeti pa probati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan trenutno u B.Topoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...