Dusan 1 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Barazer, neko ce pomisliti da znas da vozisn na tocak ;D ;D ;D a barazer,zar smo dotle stigli... ??????neka,neka jbt, ne moze covek ni da se nasali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dumbass 0 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: KIKINDA (MOJA VAROSH :P ) Prijavi odgovor kao problematičan ...a nista o proslosti,sta si vozio,odakle si (gde si ranije ziveo).sta te je sramota da kazes da si vizio rx i da si iz nas male varoshi zvane KEKEDNA!!!!.....salim se.hocu samo da ti kazem kiki da sam jako razocaran u tebe i grbica,jer ste zajebali mene i tepavca kada smo bili u ns-u.obecali ste nam da cemo voziti classic i drz, a od toga nista!!!!!nadam se da stoji onaj dogovor za prolece,da ces mi dati da teram parem jednom drz-a!!!!samo ti jos nauci da vozis zadnjak,jer jos ne znas,koa sto mislis da znas,nemoj vise da vozis prednjak bulevarom,jer ce te neko drknuti od pozadi!!!!kada bude bilo lepo vreme ja samo hocu da ti dokazem da sam ja bolji vozac od tebe,i da hocu da ti sa drz-om a ja classicom odemo na misleuk i da odvozamo 2 kruga,cisto da ti dokazem ko je tatica,bice kao rossi i stoner(samo sto cu ja biti rossi a ti stoner,i ti ces mene da przis na pravcima a ja tebe po krivinama),jel moze????i najvaznije pozdrav i dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pa Kixone ako te teraju da se predstavis,a ti neces znaci da nemas osnovno kucno vaspitanje.... HEHE! Ma zajebavam se Kichi.. Cisto da ti se javim da sam se i ja registrovao na forum. POZZ P.S. Nemoj da ljudi pomisle da znas da vozis zadnjak kad ne umes. Ipak sam ja na Quad-u maher.. hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za topli docek kikija, a konvezaciju nastavite na forumu. Kiki svaka cast na slikama, postoje teme pa samo napred. Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...